Május 25-én 20 éves érettségi találkozóm lesz. Hogyan szedjem addigra formába magam?
Paraméterek: 38 éves nő, 167 cm magas, 104 kiló, nulla mozgás és szeretek enni. (Ez az alkalom lehetne motiváció.)
Nem akarok és nem is tudnék 30-40-50 kilót fogyni 3 hónap alatt. De egy kicsit esztétikusabban szeretnék kinézni. Köszönöm!
Nem tudom, hogyan táplálkozol, bizonyára nem jól. Ha nem is fogysz rengeteget az időpontig, a helyes táplálkozás energikusabbá, boldogabbá tehet, szépülhet a bőröd, ilyenek, de persze a bármekkora fogyásod is valami :) 3 hónap nem olyan kicsi idő s most jön a tavasz, ami szintén segíti a megújulást a legtöbb ember esetében, azt hiszem.
Az evés szeretete teljesen rendben van, enni kell, miért ne élvezzük, csak találd meg a megfelelőbb, de még mindig élvezetes táplálékokat.
Miket eszel? Mit szeretsz belőlük különösen? Van-e valamilyen ételcsoport, amit nem eszel vagy ritkán? Ha ezeket leírod, biztos többen is rámutatnak a helytelen pontokra. Persze, ahogy másutt, itt is nagy különbség van az emberek táplálkozási elvei között, de azért én jónak tartom ezt a helyet, sokat tanultam az elmúlt napok alatt, sőt, életmódot akarok változtatni, megint.
Én javasolnám azért a valamicske mozgást, Nálad a túl megerőltetőt eleve nem, de a testnek szüksége van mozgásra az egészséghez, de a fogyásnál különösen vitális, engem pluszban motivál és energizál is :) Még az izomláznak is örülök :)
Nagyon jokat irtatok!
Igazabol csoki es peksutemeny fuggo vagyok. Cukrot, uditoket, kenyeret nem eszek.
A munkahelyen van lehetoseg normalisan is enni. Vagyis melegiteni, szunetet tartani, stb.
Reggeli: valamilyen peksutemeny, kave, tej ( nem zsirszegeny)
Tizorai: gyumolcs
Ebed : egy gyumolcsos joghurt
Vacsora: delutan 4 es 5 kozott, leves + masodik : hus + krumpli+ savanyusag
Oriasi adagok.
Tovabbi tanacsok ezek ismereteben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!