Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm és 52 kg vagyok de...

160 cm és 52 kg vagyok de szeretnék vékonyabb lenni sportolok heti 2X de ez nem egy futós sport (röplabda) 13 éves vagyok többi infóért írjatok, hogy foggyak le?

Figyelt kérdés

2013. febr. 20. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján rendben van a tömeged a magasságodhoz képest, ennyi idősen semmi szükséged fogyásra. A röplabda nagyon jó sport, azonban ha nem érzed elégnek a heti kétszeri edzést, sportolhatnál még mellette valamit (ha belefér az idődbe.) A futás a legjobb szálkásító, gondolom, nem vagy rossz kondícióban és testnevelés órád is min. 3 van. Szóval tesiórák heti 3x, röpi heti 2x és mondjuk 20 perc futás szintén heti 2x már eléggé rendben lenne :) Figyelj az étkezésre; most nősz, fontos, hogy a szervezeted számára fontos tápanyagokaz bevidd. NE koplalj. Semmiképp. :) Okosan, kitartó edzéssel eléred a célod.
2013. febr. 20. 23:50
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm megfogadom
2013. febr. 21. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!