Tejfölös túrós, szalonnás makaróni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 15:31
2/13 anonim válasza:
Ezt még olvasni is fárasztó a gyomromnak :D Nekem nem esne jól.
3/13 anonim válasza:
Nagyon finom, de fogyókúrába semmiképp nem illik bele.
6/13 anonim válasza:
Én meg azt érzem, hogy 159 cm vagyok, 47 kg és ESZEM ILYEN KAJÁKAT! (viszont rendszeresen sportolok és nem eszem túl magam)
21/L
7/13 anonim válasza:
Volt hogy én is ettem, az elhízás krónikus betegség, hát idő kell neki :D
8/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogyha pl. 1500 kalóriára van szükségem ülő életmóddal egy nap és én megeszek pl. ilyen kajákból 1300-at akkor el fogok hízni, főleg sport mellett. De felőlem te hihetsz, amit akarsz.
9/13 anonim válasza:
Ha 1300 kcal-t viszel be ilyen szutyokkal, akkor ha nem is hízol el, abszolút minőségi éhezésben fogsz szenvedni.
Az anyagcseréd pedig képes annyira lelassulni, hogy 1300 kcal mellett hízz. Ó, még mennyire hogy képes :D és ez nem hit kérdése, rengeteg beteg ember él így..
10/13 Mirk válasza:
Tápműves te aztán tudsz jó nagy hülyeségeket írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!