Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milánói makaróni hány kalória?

Milánói makaróni hány kalória?

Figyelt kérdés
találtam egy pdfet, abban az van, hogy 261. De hogy 1 adag, vagy mit értenek ez alatt, passz. Csak ennyi lenne egy milánói?
2010. márc. 3. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom, 10 dekára írják, de lehet, h valahol fel van tüntetve.

Egyébként nem ez számít, hanem hogy fehér lisztből van a tészta, iszonyúan hízlal és egészségtelen.

2010. márc. 3. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
ha fogyózni akarsz ne egyél tésztát, max durungot
2010. márc. 3. 14:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké, hogy ne egyek tésztát, de amikor van 20 percem ebédelni, akkor nem igazán tudok egészséges helyre menni, ha 15 percre vagyok mindentől:S Szóval vagy ezt eszem, vagy semmit.
2010. márc. 3. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Vigyél kaját munkába, vagy ahol vagy.
2010. márc. 3. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez lenne a legreálisabb, csak sajnos nincs lehetőségem főzni. Tanultam a hibámból, nem eszek menzán, vhol beszerzek vmi egészséges kaját:) Ez a nap belefért, bár messze túlléptem a kalóriamennyiséget:S
2010. márc. 3. 20:31
 6/8 anonim válasza:
Nincs a közelben Norbi up date étterem? Én is szoktam ott enni. Nem sokkal drágább egy adag kaja mint az a makaróni, de sokkal egészségesebb és kalóriaszegényebb.
2010. márc. 3. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs lehetőség főzni? Otthon sosem eszel???
2010. márc. 4. 16:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Itt pároméknál nem gyakran eszünk itthon, általában vacsorát, ami pirított barna kenyér és felvágott. Ne kérdezzétek, miért nem főzök, megtehetném, de bonyolult sztori, hogy mi akadályoz. Otthon hétvégén természetesen egészséges alacsony kalóriájú kajákat eszem:)
2010. márc. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!