Jo ha szalonnas rantottat eszek ebedre?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 12:02
1/11 A kérdező kommentje:
2 tojasbol szalonnaval hagymaval,jol megborsozva.Szerintem nem tulzas. Jobb mint egy fasirt zoldbabfozelekkel,nem?
2011. aug. 10. 12:03
2/11 anonim válasza:
Ha kíbirod, hogy ne tankolj be mellé fehér kenyérből, akkor jó.
3/11 anonim válasza:
Ha a szalonnát sonkára cseréled, akkor esetleg jó.
De egy kis darab szalonna is rosszabb, mint a zöldbab főzelék.
4/11 anonim válasza:
Ha meg kenyérrel ennéd, mindenképpen jobb a főzelék fasírttal.
5/11 A kérdező kommentje:
A szalonna nem lenne tul sok,es tudom sonkaval jobb lenne,de a szalcsit szeretem. Es nem eszek hozza kenyeret. A zoldbabfozelekbe meg sok a liszt.
2011. aug. 10. 12:14
6/11 anonim válasza:
Persze, legalább nem fogyni hanem hízni fogsz. Akarat gyenge ember vagy, te sem gondolod komolyan remélem hogy szalonnát eszel fogyókúra alatt... Vagy ha igen, az nem fogyókúra, csak bohóckodás.
7/11 bix válasza:
kérdés a szalonna mértéke... a szalonnában ugye zsír van, ami elég magas kalóriatartalommal bír... nem egy diétás cucc. ettől még persze egyszer-egyszer megeheted nem halsz bele, ettől még hosszú távon nem javasolnám a fogyasztását ebédre. se.
8/11 anonim válasza:
Figyelj nincs olyan sok liszt a zöldbabfőzelékben legalábbis mi max. két evőkanállal rakunk bele,de inkább csak egyet!Inkább egyél zöldbabfőzeléket fasírt nélkül!Egy adag zöldbabfőzelék:361kcalt tartalmaz,míg az a tojásrántotta kb:500kcalt fog tartalmazni!Ami még rosszul is fog esni mert kenyér nélkül nagyon zsíros lesz!
9/11 A kérdező kommentje:
Hat azt en is tudom hogy jobb lenne a zoldbabfozelek fasirt nelkul. Sot,a legjobb lenne egy eroleves tojas nelkul,a problema csak az hogy valami nagyon fincsit szeretnek.Es nem jutott mas eszembe mint a rantotta.Tudom jobb lenne siman a sult tojas,de ehes vagyok mint a farkasok, es imadom a szalcsit. Aztan lesz ahogy lesz. 175 centi vagyok,no,es 61 kilo.Sajnos egy het leforgasa alatt hiztam 2 kilot.59 voltam. Es el vagyok keseredve.Ma meg se mertem magam reggel,mert tegnap este megettem 6 oriasi sajtos pogacsat.A fenebe is.
2011. aug. 10. 12:25
10/11 anonim válasza:
Jól van ha annyira meg akarod enni akkor edd!De mi a baj a súlyoddal ami teljesen normális a magasságodhoz képest?Nem értem na mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!