Nagyon gáz, lehet bajom belőle, ha délutánonként megiszok egy kis almaecetet?
Sajnos nem tudom kontrollálni az evési vagyis falási rohamaimat. Ha ideges vagyok eszek, ha megszokás azt diktálja eszek, pedig éhes nem vagyok.
De az almaecetes víz tök jól elmulasztja ezt a kényszert. Nagyon nagy baj, ha megiszok egy-egy pohárkával?
Amúgy szálkásító diétát/étrendet követem.
Nem okoz gondot.
De lehet a falásrohamodban az is szerepet játszik, hogy neadjisten valami cukros, lisztes vagy tejes ételt eszel, és ez bezavarja a vércukorszintedet.
Köszönöm.
Nem kedves, nem eszem se tejes ételeket (nem szeretem a tejet) és kenyereket sem eszem, sőt semmi gabonás, gluténes ételt, cukrok közül a nyírfa cukrot fogyasztom napi 1.5 teáskanállal a reggeli kávémba.
De sajnos van egy nagyon érdekes úgymond kényszerbetegségem, ha stressz ér, vagy csak eltervezek valami nagyon fontos dolgot és valami közbe zavar, akkor eszek, rengeteget eszek (általában húst, de nincs rá szükségem) és ezt szeretném megelőzni az almaecettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!