Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Almaecetet lehet úgy is hogy...

Almaecetet lehet úgy is hogy elöbb egy kanál ecet és ráiszom a vizet? Egybe nem tudom meginni?!?

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hat sok szerencset! Probaltad mar? Iszonyu eros! Mar, ha a jo fajtat veszed. Kimarja a gyomrod, savas leszel. En vizzel is alig tudtam meginni, nemhogy magaba.
2012. jan. 31. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

most legyünk 2,5 másodpercig tényleg komolyak.

nem tökmindegy? úgy csinálsz, mintha a fogyáshoz bármi köze lenne..

2012. febr. 1. 00:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Naív fiatal lány koromban én is azt hittem,hogy ér valamit!:)

Azonkívül,hogy kimarja a nyálkahártyád úgy kb. egyenlő a semmivel!

2012. febr. 1. 05:19
 4/11 anonim ***** válasza:
az almaecet az nem fogyaszt
2012. febr. 1. 05:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Bartos möster lehúzott egy adag 20%-os ecetet (meg egy körtét), mielőtt nekilátott volna a Szokol rádiónak. De te nem vagy bartosista, úgyhogy neked nem való az ecet.
2012. febr. 1. 08:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Hónapokig nem voltam. Kíváncsiságból benéztem. Látom, Aczél, még győzöd idegekkel. Gratula.

Almaecet? Megy majd egy kicsit a hasad, és annyi. Vékonyabb nem leszel tőle.

Az én tuti tippem, ami nekem bevált: hagyd el a "normál" kenyeret, egyél helyette extrudáltat, 1 szelet 16 kalória, és teljes kiőrlésű gabonából készült!, hagyd el a sós rágcsálnivalókat, a szörpöket, és mozogj minél többet. Nekem a sokat szapult Rubint Réka nagyon jól bejött. Kitartás és az eredmény nem marad el!

2012. febr. 1. 09:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Csak kérdezem, hogy mi van azzal, aki egyébként sem eszik sós rágcsálnivalókat, nem iszik szörpöket, a csokit nem szereti, süteményt csak ünnepnapokon eszik (szülinap, karácsony, húsvét) és még a teát is cukor nélkül issza. :)

Ettől még nem fog lefogyni, ezt garantálom.

A kenyér elhagyásától lehet (feltéve, hogy előtte jelentősebb mennyiséget fogyasztott belőle, mert ha napi 1 szeletet evett, nem lesz drámai a hatás), de ha nem akar élete végéig abonetten élni, jobb, ha nem teszi, mert amint újra eszik kenyeret, már hízza is vissza, amit leadott.

Persze az almaecetnél még ez is jobb...

2012. febr. 1. 09:21
 8/11 anonim ***** válasza:

De, le fog fogyni. Nekem egy napi kajám k.b. így néz ki:

R: 3 sz. extrudált kenyér 25%-os zsírtartalmú margarinnal, mézzel, 1 pohár 1,5%-os laktózmentes tejjel, kávé cukor nélkül

T: 3 sz. extrudált kenyér 12%-os tejföllel, csirkemell-szalámival

E: 1 -2 tányér főtt kaja, ami persze változó, a kedvenc köretem a rizs, húst csak szárazat eszem, tésztát nem, a tésztanap nekem tejberizsből áll, zsírszegény tejjel, mindenféle ízesítés nélkül

U: 2 alma

V: 2 répa vagy káposzta, ha éhes vagyok, akkor még egyszer eszem olyat, amit tízóraira.

Sok teát iszom, édesítés nélkül.

Az egésznapos rohangálás mellett napi 30 percet Rékázom.

31 éves vagyok, 161 centi és 54 kiló. Még 3 lemehetne, de már így is nagyon jól érzem magam a bőrömben. folyamatosan hagytam le a dolgokat, a kenyeret utoljára, k.b. 4-5 hónapja. Nem hiányzik.

2012. febr. 1. 09:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos és kimeritő válaszokat :)) Én ezt nem fogyásra szedem..vagyis túlzás hogy szedem..a házi orvos ajánlotta hogy igyam három napig..ugyanis beteg lettem..és én erősen gyógyszer ellenes vagyok...de megküzdöttem vele és megittam :)
2012. febr. 1. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:

09:31 nek

Egy időben kb én is így csináltam mint te, le is fogytam stb.. De olyan szinten megutáltam az abonettet hogy már rá sem bírok nézni. Úgy 2 év után jött el ez az állapot, és nem bírom már megenni.

Te mióta eszed?

2012. febr. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!