Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb hány kcal? Fél kg képoszta...

Kb hány kcal? Fél kg képoszta édesítő ecet só, bors 1 activia natúr joghurt 2dl tejföl

Figyelt kérdés
Az egész hány kcal?és 1 adag?
2012. jan. 23. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:

lusta vagyok beírni a keresőbe mi mekkora energiatartalmú, és összeadogatni. legalább annyira lusta mint te, de lehet kiírok egy kérdést és ha valaki matekosabb kedvében van nálam akkor néhány napon belül (ahogy nekem válaszolnak, és ahogy nem leszek lusta ide írni) leírom a választ.

a sónak nincs energia tartalma ami téged érdekelne, a borsnak pedig elhanyagolható.

lusta vagyok továbbá a gondolataidban olvasni, hogy mekkora zsírtartalmú tejfölt használsz és mennyi nálad 1 adag. ez akkora szellemi erőfeszítés lenne, hogy keresztbe lőné a mai edzésemet, így elnézést de érthető, hogy ma nem akarok gondolatot olvasni.

2012. jan. 23. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:

de beszélj vele http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__25..

ő hasonló cipőben jár mint Te.

2012. jan. 23. 15:49
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a "hasznos"válaszodat!:@
2012. jan. 23. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:
/O_O\
2012. jan. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!