Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ninsc sok pénzemhurokra,...

Ha ninsc sok pénzemhurokra, és tul sok zöldségre hogy a fenébe fogyhatnék?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 14:56
 1/10 A kérdező kommentje:
húsokra,nem hurokra :)
2013. febr. 20. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Sok mozgással. Napi 3 liter vizet legalább igyál így gyorsabb lesz az emésztésed és nem lesz annyira "pufadt" a hasad, és egy kis idő után látható lesz az eredmény.
2013. febr. 20. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

És ez mellett még valamivel jól kellene lakni is, igaz?

A kenyér és főtt tészta mennyiségét egy kicsit csökkentsd le, és helyette próbálj meg rizst és krumplit. Azok sem igazán fogyókúrás kaják, de valamivel kevesebb ch-t tartalmaznak, mint a liszt-alapú ételek, tehát valamennyit ezzel is segítel a fogyóhoz.

2013. febr. 20. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Ja, és vettem u.n. gyerek-méretű tányért, és most már abba szedem a kajámat. Ugyanúgy, mint korábban a normál tányérba, itt is csak karima alá szedem, tehát kb. a felét eszem. 2-3 nap után már észre-vettem, hogy gyakorlatilag az is elég, és már annyival is könnyebbnek érzem magam.

Valahogy majdcsak összejön.

Másrészt arra számítok, hogy amikor majd csökken a fűtés-számla összege (kb. egy hónap), akkor az ott "megmaradó" pénz egy részét nyugodtan fordíthatod az egészségesebb étkezésre.

2013. febr. 20. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy amit leírok saját bőrömön tapasztalom, a jobb minőségű ételből kevesebb kell, még az uramnak is, és így nem kerül többe, mintha sok silót ennénk.PL mai kaja 1 db jégsaláta 300ft, 1 vegyes sali a tescoból, most akciós 99 ft, 1 lilahagyma, nem tudom mennyi, egy doboz natúr joghurt a nagy max 200ft, ezersziget por, ami nem kötelező 130ft ebből olyan mennyiség jött ki, hogy három valamilyen húsos ebédhez elég.Akkor az 125 ft/fő 1 evésre+a csirkemell, ami 900ft/fél kg, abból felét eszed meg egy evésre, az 225 ft/ fő, ez 350ft fejenkén egy ebédért, ez komolyan olyan sok???

Mi a családdal januárban álltunk át erre a kajálásra, és a párom is meg én is fogytunk 4-6 kg-ot.

Itt pedig le szoktam írni, miket főzök: [link]

2013. febr. 20. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs, akkor marad a kevesebb mennyiség, illetve a CHval trükközhetsz, estére ne nagyon fogyaszd, legalább akkor próbálj meg valami felvágottat tolni kenyér nélkül, valami olcsóbb zöldséggel.
2013. febr. 20. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:

11 hónap alatt fogytam 37 kilót!

Semmivel, de semmivel sem költöttem többet kajára, mint előtte! Sőt!

A zöldség azért nem olyan drága! Gyümölcsből alma, narancs (ilyenkor szezonban az sem veszélyes)!

Ugyanúgy főztem a férjemnek, max. én nem ettem köretet a kajához!

Sportnak meg ott a futás, gyaloglás, meg azért a neten már kb. ezer fajta ugri-bugri dvd fent van!

Minden csak elhatározás kérdése!

2013. febr. 20. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Mozgás, kisebb energiabevitel, úgy, hogy a tésztaféléket, cukrot csökkented, tehát azt, ami a kalóriatartalmához képest kisebb értéket képvisel. Ne hagyd ki azt, amiből a szükséges nyomelemeket és vitaminokat meríted... Én ennék tojást és csírákat, bőven megérik az árukat, ha házi a tojás és a csíráztatást te végzed. Igazán nem nagy ügy.
2013. febr. 20. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
úgy te szerencsétlen, hogy nem eszel és mozogsz. ezek INGYEN vannak.
2013. márc. 6. 15:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igazi tuskó vagy!!!!!
2013. márc. 7. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!