Ha ninsc sok pénzemhurokra, és tul sok zöldségre hogy a fenébe fogyhatnék?
És ez mellett még valamivel jól kellene lakni is, igaz?
A kenyér és főtt tészta mennyiségét egy kicsit csökkentsd le, és helyette próbálj meg rizst és krumplit. Azok sem igazán fogyókúrás kaják, de valamivel kevesebb ch-t tartalmaznak, mint a liszt-alapú ételek, tehát valamennyit ezzel is segítel a fogyóhoz.
3-as vagyok!
Ja, és vettem u.n. gyerek-méretű tányért, és most már abba szedem a kajámat. Ugyanúgy, mint korábban a normál tányérba, itt is csak karima alá szedem, tehát kb. a felét eszem. 2-3 nap után már észre-vettem, hogy gyakorlatilag az is elég, és már annyival is könnyebbnek érzem magam.
Valahogy majdcsak összejön.
Másrészt arra számítok, hogy amikor majd csökken a fűtés-számla összege (kb. egy hónap), akkor az ott "megmaradó" pénz egy részét nyugodtan fordíthatod az egészségesebb étkezésre.
Az a helyzet, hogy amit leírok saját bőrömön tapasztalom, a jobb minőségű ételből kevesebb kell, még az uramnak is, és így nem kerül többe, mintha sok silót ennénk.PL mai kaja 1 db jégsaláta 300ft, 1 vegyes sali a tescoból, most akciós 99 ft, 1 lilahagyma, nem tudom mennyi, egy doboz natúr joghurt a nagy max 200ft, ezersziget por, ami nem kötelező 130ft ebből olyan mennyiség jött ki, hogy három valamilyen húsos ebédhez elég.Akkor az 125 ft/fő 1 evésre+a csirkemell, ami 900ft/fél kg, abból felét eszed meg egy evésre, az 225 ft/ fő, ez 350ft fejenkén egy ebédért, ez komolyan olyan sok???
Mi a családdal januárban álltunk át erre a kajálásra, és a párom is meg én is fogytunk 4-6 kg-ot.
Itt pedig le szoktam írni, miket főzök: [link]
11 hónap alatt fogytam 37 kilót!
Semmivel, de semmivel sem költöttem többet kajára, mint előtte! Sőt!
A zöldség azért nem olyan drága! Gyümölcsből alma, narancs (ilyenkor szezonban az sem veszélyes)!
Ugyanúgy főztem a férjemnek, max. én nem ettem köretet a kajához!
Sportnak meg ott a futás, gyaloglás, meg azért a neten már kb. ezer fajta ugri-bugri dvd fent van!
Minden csak elhatározás kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!