Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Betegen edzés, fogyókúra?

Betegen edzés, fogyókúra?

Figyelt kérdés
Mit kell ilyenkor tenni? Most kezdtem el erre lebetegedtem..elmentem tegnap lázasan edzeni..de mostmár taknyos is vagyok és egy roosszabb mozdulat és folyik az orrom:S
2013. febr. 19. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindkettőt azonnal függeszd fel!
2013. febr. 19. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Betegen ne edzz! Egyél inkább kevesebbet, azt is gyümölcsből, zöldségből, teljes kiőrlésű cuccokból... egészségesen. Most hagyni kell a szervezeted, nem megerőltetni, akkor nem fogsz meggyógyulni.
2013. febr. 19. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindig edzettem betegen, egy darabig ment. Egyszer komolyabb megfázás féleségem volt 2 hét után mentem az orvoshoz, végülis 5 hónapnyi szívás után kivették a mandulám, most már nem tudom meg hogy ha alapból pihenek és dokihoz megyek megelőzhető-e. De ezt te érzed, néha még ígyis edzek így, csak mikor már nagyon gyenge vagyok akkor nincs értelme.
2013. febr. 19. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Betegen nem szabad!! MInek? Így is a szervezeted küzd a vírus ellen, még erőlteted is! Ilyenkor pihenés kell neki, feküdj, aludj..

Egyél csontlevest, meleg zöldségleveseket amibe tudsz aprítani fokhagymát, vöröshagymát

megfázásnál még szerintem jó(legalábbis nekem segít) hogy sonkát megkenek tormáakrémmel(ha reszelt nyers igazi az még jobb) feltekerem és már meg is eszem, ütős de hatásos

vagy tojásrántotta rá fokhagyma, hagyma és reszelt roma

meleg citromos tea sok sok sokat!!

savanyúkáposzta(ha bírod lé is)

2013. febr. 20. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!