Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyúkúrázzak, hogy...

Hogy fogyúkúrázzak, hogy ilyen vékonyak legyenek a lábaim?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2009. szept. 8. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen deszka akarsz lenni? Hát, van egy izlése annak aki ezt szereti. Bocs hogy nem a témához szóltam csak érthetetlen számomra a nők azon erőlködése hogy minél vékonyabbak és ezáltal minél laposabbak és egészségtelenül kinézőek legyenek. Egyébként alkat kérdése az egész, ha nem ilyen az alkatod akkor esélyed sincs ezt elérni.
2009. szept. 8. 15:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt az alkat dolgot hogy érted?Fejtsd ki:)
2009. szept. 8. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
ezt szerintem úgy érti, hogy ha világ életedben nagydarab erős csontozatú lány voltál, akkor soha nem lehetsz szép 40-50 kilóval,mert a nagy csontjait undorítóan fognak mutatkozni. Én 164 cm vagyok és 73 kg. A hülye BMI kalkulátor szerint túlsúlyos vagyok, pedig egyáltalán nem. Egyszerűen ilyen alakot örököltem, rengeteget futok, és folyton súlyzózom...Én pl.soha nem lehetnék ilyen lapos(hála a jó égnek..), ezért nem is erőltetem.Próbáld meg leírni,hogy te hogyan nézel ki,mert ez tényleg alkati kérdés
2009. szept. 8. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Én például egy magas, vékony srác vagyok villámgyors anyagcserével. Ha belegebednék se tudnék nagydarab és izmos lenni, mert a testem ezt "megakadályozza".

A húgom vastag csontú, alacsony, duci, széles csípővel, aki sosem lehetne vékony lábú, igaz, nem is állna jól neki.

Na ez az alkat.

Ami pl a 2. képen van az O-lábra hasonlít. Ez egy betegség, ha jól emlékszem a D-vitamin hiány miatt alakul ki. Ne akarj rájuk hasonlítani. A túlzott vékonyság ugyanolyan visszataszító mint a túlzott kövérség. Arról tudod legjobban eldönteni hogy túl vékony vagy -e, hogy lefogytad -e már a melleid. Ha igen, túl vékony vagy, kezdj zabálni. :D

2009. szept. 8. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs olyan alkatom,amit leírtál nagyon vékony csontjaim vannak...de egy csomó felesleg van rajta:D
2009. szept. 9. 07:23
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Elmondom neked hogy ezeken a képeken a csajoknak azért ilyen vékonyak a lábaik mert nincs rajtuk izom. És ez annyira azért nem esztétikus, ez esztétikus: [link] . szóval ha ilyen lábat akarsz mint a képen akkor sportolsz, ha olyan mint a te 2. képeden akkor döglesz otthon, szar kajákat zabálsz, és nem sportolsz semmit.
2009. okt. 9. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:
A képeken nem vékony lábak vannak,hanem mások lábai,és nem a tied.Azt hiszem,ez a bajod.Lábra nem lehet fogyókúrázni, csak edzeni,de sokat.Szakember segítségével egy fitneszteremben olyan lábakat csinálsz magadnak, amilyenről álmodsz.Csak a megfelelő izomcsoportokat kell dolgoztatni. Kérd bátran a segítségüket,hidd el,ha valóban akarod a jó lábakat,nem fogyókúrázni fogsz,hanem mozogni.
2009. okt. 9. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is vékony csontozatú vagyok, és mindig keseregtem, h milyen kár hogy 'vastagcombú fajta' vagyok. És láss csodát most, 29 évesen, kisgyerekes anyukaként egyre közelebb járok az ehhez hasonló vékony lábakhoz. A titok nyitja: Rubint Réka 1. és 2. dvd-je (minden nap végigcsinálom) és a rajta található diéta (nem azonos a norbi update-tel!) betartása. 1 hónap alatt akkora változás történt rajtam ,hgy el sem hiszem! Karácsonyra biztos hogy szép vékony lábaim lesznek! Kitartás és sok sikert!!!
2009. okt. 10. 15:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. okt. 10. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!