Milyen gyakorlatok vannak felkarra?
Figyelt kérdés
Ez a rész a problémás. 18 éves vagyok és elég vastagok a kezeim. 55 kiló vagyok és kb 162 cm, szóval nem vagyok kövér sem. Viszont kicsit széles vállam van, és ez miatt elég izmosnak is nézem ki, pedig nem sportolok semmit. Tehát nem szeretnék semmi olyan gyakorlatot, ami "még izmosabbá" tenné a kezem, csak feszesíteni szeretném, hogy ez a lógó rész eltűnjön.
2013. febr. 17. 20:53
1/2 anonim válasza:
a magas testzsírnak nem függvénye a túlsúly.
alacsony súllyal is lehet valaki elzsírosodva,mert a teste összetétele zsír és csont,izmok nélkül.
szóval akkor lesz feszes,ha nem lesz rajta zsír,alacsonyabb lesz a testzsírszázalék.
2/2 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy feszesítés, a feszességet az izmok adják, alacsony testzsírszázalékkal. Az izom pedig nem lóg, szóval az ott zsír lesz rajtad, amihez diéta kell. A zsírt nem érdekli, milyen gyakorlatokat csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!