Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Speciális eset: Hogyan tovább?

Speciális eset: Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben adtam le 7 kilót, komoly depresszió miatt. Most kezdek helyre jönni, viszont alkatilag most érzem igazán jól magam, hogy kevesebb rajtam a felesleg. Mivel nem tudatos volt a fogyás, így hamar vissza szedhetem? Hogyan előzhetem meg?

2013. febr. 17. 11:09
 1/4 Mirk ***** válasza:

Figyelj oda arra, hogy mit és mennyit eszel.

Ne edd túl magad minden étkezésnél és valószínűleg nem fog visszajönni.

2013. febr. 17. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem szeded vissza hamar, elég lassú volt a fogyás így ha nem eszel szemetet, nem folytatsz hízóétrendet akkor nem kell ettől félni.
2013. febr. 17. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Fél év alatt 7 kg nagyon korrekt fogyás.Nem fogod visszahízni, hacsak nem kezded magadba tömni az édességeket, szénhidrátokat.
2013. febr. 17. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Hmm, a 7 kg az nem mind zsír (ha csak alapból nem csökkentett mennyiséget mondtál) lement pl 1-2 kg víz + széklet is tuti.

Lehet visszajön kb 2 kg, de az víz lesz, amit megköt majd a ch, a cukor vagy a só a szervezetedben.

Ha azt nézed 6 hónap alatt 7 kg

akkor 1 hónapra 7/6 kg jön ki ami kb. 1 kg. Durván. Ez egy lassú fogyás, mert a normális egy fogyinál a heti 0,5-1 kg. Vagyis havonta 2-4 kg között egészséges. De te havi 1 kgot vesztettél kb, így ez épphogy lassúnak mondható.

Mennyit ettél? Napi hány kcalt kb?

Én nagyon durván diétáztam anno. Napi 300-450 kcal között ettem + sport

Utána semmi nem jön vissza! De azért mert a 400 kcal után nem rögtön 1800-at kezdtem enni, hanem fokozatosan emeltem.

1. héten megettem mindig egy kefirrel/joghurttal többet (ez + 60-120 kcal volt)

2. héten egy kis szelet kenyérrel ettem többet (+ 40-70 kcal) + a kefir

3. héten 2 db gyümölccsel többet ettem pl. almából (ez kb + 60-80 kcal)

és így tovább, fokozatosan emeltem a kcalokat, egy héten a maximum emelés + 120 kcal volt. És így nem jött vissza semmi.

A lényeg hogy ha eddig nagyon keveset ettél ne akarj rögtön 2000 kcalt enni emrt akkor tényleg visszajönnek a kilók!

Fokozatosan csináld, mint én.

2013. febr. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!