Speciális eset: Hogyan tovább?
Figyelj oda arra, hogy mit és mennyit eszel.
Ne edd túl magad minden étkezésnél és valószínűleg nem fog visszajönni.
Hmm, a 7 kg az nem mind zsír (ha csak alapból nem csökkentett mennyiséget mondtál) lement pl 1-2 kg víz + széklet is tuti.
Lehet visszajön kb 2 kg, de az víz lesz, amit megköt majd a ch, a cukor vagy a só a szervezetedben.
Ha azt nézed 6 hónap alatt 7 kg
akkor 1 hónapra 7/6 kg jön ki ami kb. 1 kg. Durván. Ez egy lassú fogyás, mert a normális egy fogyinál a heti 0,5-1 kg. Vagyis havonta 2-4 kg között egészséges. De te havi 1 kgot vesztettél kb, így ez épphogy lassúnak mondható.
Mennyit ettél? Napi hány kcalt kb?
Én nagyon durván diétáztam anno. Napi 300-450 kcal között ettem + sport
Utána semmi nem jön vissza! De azért mert a 400 kcal után nem rögtön 1800-at kezdtem enni, hanem fokozatosan emeltem.
1. héten megettem mindig egy kefirrel/joghurttal többet (ez + 60-120 kcal volt)
2. héten egy kis szelet kenyérrel ettem többet (+ 40-70 kcal) + a kefir
3. héten 2 db gyümölccsel többet ettem pl. almából (ez kb + 60-80 kcal)
és így tovább, fokozatosan emeltem a kcalokat, egy héten a maximum emelés + 120 kcal volt. És így nem jött vissza semmi.
A lényeg hogy ha eddig nagyon keveset ettél ne akarj rögtön 2000 kcalt enni emrt akkor tényleg visszajönnek a kilók!
Fokozatosan csináld, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!