Hogyan lehetne lapos hasam?
Figyelt kérdés
Felüléseket meg ehhez hasonló gyakorlatokat már csináltam egy ideig de az által inkább csak a hasfalam erősödött és nem fogytam. Vmi hatásos módszer, hogy laposabb legyen a hasam?2008. jún. 5. 19:09
1/8 anonim válasza:
szauna öv , meg izomstimuláló, meg még több felülés 45 fokos padon ..
2/8 A kérdező kommentje:
szauna öv? az mi?
2008. jún. 5. 19:34
3/8 anonim válasza:
A szauna öv az valami TV shopos parasztvakítás. Futás, biciklizás, úszás az kell neked.
4/8 anonim válasza:
nincs semmi szer amitől fogyni lehet
diéta, mozgás, aerob edzés, súlyzós edzés, cska ettől lehet fogyni, aki mást állít hazudik ;-)
5/8 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a diéta mellett sok testmozgásra - aerob + a célzott izom területekre ható erő gyakorlatokra - van szükséged.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Az igaz, hogy az úszás az megmozgatja minden porcikámat?
2008. jún. 6. 16:41
7/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen igen, ha több féleképp műveled akkor egész biztos: A gyorsúszás a legjobb, de pihenőnek egy kis hátúszás is remek, levezetésnek mellúszás...
Ha lapos hasat akarsz úszás mellett, napi 20-50 felülés sose rossz (olvastam ami írtál, tudom, hogy próbáltad már) , és persze azok a csábító édességek, megcsalása néhány gyümölccsel.
Heti 1-2 hegyi túra is csodákra képes.
Emellett reggel bőséges reggeli, napközben szinte semmi, és este, egy könnyű ámde kiadós vacsora...
8/8 anonim válasza:
Nem lehet célirányosan fogyni, a szervezet nem így működik. Általánosan lehet fogyni, és ha szerencséd van, a pocakod megy le először, és nem a melled. A felülés hülyeség amúgy is, csinálj hasprést. Az hasonló, csak nem felülsz, hanem az álladat próbálod a hasadhoz közelíteni. Elég annyira, hogy már teljesen befeszüljön a hasad, 10-15 centit kell csak felemelkedni. Ettől sem fog lemenni direkt a hasadról a háj, de ahogy az izmok tónust kapnak, leszakad róluk a hájréteg, és jobban fog kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!