Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már 1000 kcal-tól is hízok!...

Már 1000 kcal-tól is hízok! Segítség, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy hónapokig nagyon keveset ettem, és most már ennyi is rám rakódik. :( Úgy érzem nincs más választásom csak éhezni.
2009. szept. 7. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Menj orvoshoz, anorexiás vagy.
2009. szept. 7. 09:04
 2/10 anonim válasza:
100%

ALMAECET!

Reggel éhgyomorra egy kávéskanál almaecet 1 pohár vízbe, 5 percenként kikanalazva. Este lefekvés előtt ugyanez.

Nekem bevált, próba cseresznye, ártani nem árt, sőt egészséges.

2009. szept. 7. 09:37
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Előző: miből gondolod hogy anorexiás vagyok?

2009. szept. 7. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Abból gondolja hogy akire már 1000Kcal is felmegy az annyira éheztette magát hogy a szervezete átállt a létszükség-tárolásra. Ha nincs meg az alap zsírkészletünk, akkor a test annyit tesz el amennyit csak tud hogy visszaállítsa a normális értéket.

Ezt akkor érheted el ha nagyon egészségtelen vagy éhezős diétát folytattál és a testednek esélye sem volt átállni az új étrendre. Akik így fogynak azok gyorsan érik el ugyan a kívánt súlyt de utána rögtön vissza is hízzák. Ha fogyni akarsz akkor azt lassan tedd, különben semmi értelme és még bele is betegszel. Bizony anorexia.

2009. szept. 7. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
El tudom képzelni milyen állapotban lehetsz egész nap.. 1000Kcal-nyit eszel ami a normális kb negyede-ötöde és még tovább akarsz éhezni. Meg bírsz állni a lábadon, szoktál szédülni, elájulni? Arra még nem gondoltál hogy a diéta(az esetedben éhezés) az önmagában semmit sem ér? Ha rendes edzést végeznél, semmi szükség nem lenne éhezésre csak egy egészséges diétára. Azt javaslom nézd meg a szükséges kalóriabeviteled és állj át arra(nézz meg pár étrendet hozzá), és kezdj el tornázni. Ha továbbra is kóros késztetés érzel arra hogy éhezz, keress fel egy pszichológust.
2009. szept. 7. 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
az 1000kcal tényleg nem optimális, de azért nem a normál mennyiség negyede, hanem a fele. egyél rendesen és sportolj sokat, de legjobb lenne ha felkeresnél egy szakembert.
2009. szept. 7. 15:00
 7/10 anonim válasza:
100%

Az almaecetes megoldás mellé elfelejtettem megemlíteni, hogy bizonyos mozgás, - természetesen nem az izületeket megterhelő - elengedhetetlen. Nekem is magas a súlyom, ezért választottam az úszást. ISTENI! Ha egy nap nem megyek, már hiányzik és megindult a fogyás is. Vettem a Pennyen olcsón olyan mérleget, ami nemcsak a testsúlyt, hanem a zsír és vízet is méri!

Ezen kívül este 5-6 után nem eszek, legfeljebb SZŐLŐT, ami szintén nagyon klasszul beindítja az emésztést, az anyagcserét! Amióta így táplálkozok és mozgok, jókat alszom éjszaka és még álmodok is!

Próbáld ki te is kiismerni, hogy a szervezetednek mi a jó és azt alkalmazd. De mozgás, sport nélkül nem nagyon fog menni. Ja, és orvoshoz feltétlenül menj el. SOK SIKERT! :)

2009. szept. 8. 11:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Én nem akarok éhezni, pont ezért is írtam ki ezt a kérdést, mert tudom hogy keveset eszem, és látom hogy mégis rohamosan hízok. Nem vagyok túl sovány, 164 cm-60 kg. Alapból is diétázni akartam, de betegség miatt nem volt étvágyam és alig ettem valamit. :S Most meg hogy normálisan eszek/ennék csak úgy rakódnak le a zsírok. Hetente járok kocogni, és tornázom, de majd jobban igyekszem. Köszönöm.
2009. szept. 8. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia!Kérlek vedd fel velem emailbe a kapcsolatot!szeremlei.h@gmail.com
2009. szept. 11. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:
45%
Most ha visszaállsz a normál étkezésre, akkor addig fogsz hízni amíg a szervezeted jónak nem találja. Készülj arra hogy rendesen fognak felmenni a kilók, sokkal több mint amiről a fogyást kezdted. Ez a vége az ilyen esztelen éheztetősdinek, de most tanultál belőle, és a többi buta csitri is aki ilyenre vetemedne.
2009. szept. 12. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!