Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalóriabázisnál hogy kell...

Kalóriabázisnál hogy kell beállítani célom?

Figyelt kérdés
Nagyon durva adatokat kaptam. nehogymár 5kgot fél év alatt kelljen leadnom?.. 63kg 156cm vagyok suliba járok napi 2x15 percet suliba sétálok + tesiórák... egyébként ez ugye csak a napi teendők..sportonék heti 4-5x 1 órát mondjuk..hogy állítsa be? 53-55kg akarok lenni kb. májusra
2013. febr. 13. 18:47
 1/2 Awful11 ***** válasza:

Szerintem hagyjad a pics*ba a kalóriaszámlálgatást.

Szálkásító étrend és aerob edzés kellene.

Heti 0,5-1 kg fogyás a normális, ha annál több akkor nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni.

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat, gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetőleg futás,lépcsőzés, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen.

Itt találsz minta étrendeket is: [link]

2013. febr. 13. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem elég jó weboldal... A segítségével már 14 kg-ot fogytam november 19.-e óta... Nekem segít, hogy ne egyek túl sokat... Bejelentkezel, eszközök-cél beállítása-kitöltöd az adataidat az 1.-es és 2.-es pontnál-a 3. pontnál be tudod írni hogy mennyi kg szeretnél lenni-állítsd be, h heti fogyás megadásával és alá max 1kg-ot írj (mert ennél több nem egészséges)
2013. febr. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!