Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rengeteget eszek, mit csinálja...

Rengeteget eszek, mit csináljak hogy ne tömjem magam egész nap?

Figyelt kérdés

Reggel iszok tejet, suliba általában megeszek 1-2 zsemlét/kiflit...itthon ebédelek, azután van hogy még megeszek 2-3 szelet kenyeret délután..este pedig kivit meg mandarint vagy ami épp van itthon. Mit csináljak, hogy ne egyek ennyit? Van olyan osztálytársam aki délelőtt eszik egy szendvicset aztán ebédel és már szinte nemis eszik..persze ő vékony is. Hogyan kéne megszoknom a kevesebb kaját?:/ Persze van súlyfeleslegem..kb 5-6 kg.:((

15/L

2013. febr. 13. 17:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igazából csodálom, hogy ilyen étkezés mellett csak 5 kiló felesleged van. De hidd el, ha nem figyelsz oda, 10 év múúlva 25 kiló felesleg lesz belőle.
2013. febr. 13. 20:40
 12/13 Awful11 ***** válasza:

Tegnap 19:31: itt van róle egy jobb, hosszabb cikk, olvasd el.

[link]

2013. febr. 14. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudjatok mit nem ertek? Nem tudom felfogni, hogy hogy lehet ennyire fontos a tapanyagtartalma annak amit eszel... latom itt GYK n hogy hanyan koplaljak halalra magukat de nem fogynak mert amikor esznek az gyumolcs meg tej meg joghurt kenyer..stb En SOHA nem koplaltam. Mindig halalra ettem magam csirkemellel zoldsegekkel turoval neha magvakkal is es 2 honap alatt ledobtam 20 kilot ami miatt utana anorexiasnak titulaltak de az orvosok nem ertettek hogy milyen anorexias vagyok aki folyamatosan eszik :D Szamomra felfoghatatlan hogy mennyit szamit a tapanyag minosege mint sem a kaloriabevitel... sajat magamon tapasztalom hogy lehet megis igazsag van a paleo dietaban hogy ha egeszseges dolgokat adsz a szervezetednek amiket hasznositani tud akkor nem fog raktarozni de ha csak szart adsz neki azzal megjoban lebetegited a tested "ehezik" mert nem kap TAPANYAGOT de hiaba ehezik nem fogysz mert a szervezet azt nem tudja hasznositani..
2013. febr. 18. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!