Valaki tud segíteni a fogyásban? -10kg-t szeretnék leadni!
Figyelt kérdés
158 cm és 63kg vagyok. 10kg felesleg van rajtam így szülés után. Egyszerűen nem tudok fogyni tornázom dvd-kre, délig nem eszek utána kis ebéd majd saláták, alma sárgarépa..volt 90 napos diéta is...régebben mielőtt szültem tudtam könnyen fogyni napok alatt, most semmi nem hat ami előtte pl:zöld tea, szűztea kapszula ezek régen beváltak most immunis vagyok rájuk. 3 napja szinte semmit nem ettem csak teáztam futottam hajtottam magam lépcsőzés kiváncsi voltam mi lesz az eredmény..DE SEMMI. Nem szoptatok nem is tudtam sajnos szóval az nem játszhat közbe. Az orvos szerint kb 1-1,5 év múlva regenerálódik a test szülés után és akkor majd tudok fogyni de addig nem akarok várni. Valaki akinek valami nagyon bevált torna, bogyó segítsen.
20/l
2013. febr. 12. 22:00
1/1 anonim válasza:
A titok:egyél rendesen.Ha olyanokat csinálsz,hogy napokig alig eszel az nem fog fogyasztani,a szervezet máshogy érzékeli a dolgokat.Amúgy kiváló lenne a rendszeres infraszaunázás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!