A gabonatejek kevésbé hizlalnak, mint a tehéntej?
hogyan csinálod házilag? ez nagyon érdekel.
nem iszok tejet majd egy éve és százszor jobban érzem magam nélküle. valami viszont kellene a műzlihez reggelre ..
hogy csinálod?
tele van a net különböző receptekkel, csak keress rá:) Zabtej, rizstej, kókusztej, mandulatej... Mivel még nem csináltam én sem... vagyis de, egyszer régebben rizstejet. Az kezdők szerencséjére foghatóan nagyon jól sikerült, de már nem emlékszem, hogy akkor milyen recept alapján csináltam. Viszont azóta nem, úgyhogy nem tudok neked tuti receptet ajánlani:) De ez itt elégé megtetszett, ezt szeretném majd kipróbálni a héten:
Elsőnek pedig:
"gabonatej", így jó? Természetesen nem valósi tejről van szó, csak tejpótlókról.
Velem meg az a baj, hogy az utóbbi időben túl sokat iszom, s szeretnék egy időre leállni róla, hogy megszakadjon a függőségem:) De valamivel pótolni kell, mert nem fogom bírni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!