Ha folytatom ezt a mennyiséget és minden nap ezt a mennyiséget megtartom akkor fogok fogynii? Ez jónak számít ez a mennyiség? (14 éves vagyok és lány)
Szerintem ez nem volt megfelelő, mert a ch-d az annyi volt, amennyi kell, hogy legyen, vagy még több is picit, de csak 753 kcal-t vittél be, ami ebből következtetve nagyrész ch volt. Én is sokat diétáztam drasztikusan de pár hétekig tartott a szép vékony alak, aztán volt, h több jött vissza. Szerintem csinált te is a paleot, én is mostanában kezdtem, ja meg napi 1 óra futás, máris jobban érzem magam, a bőröm szépül, vidámabb vagyok, és ez szerintem egyre jobb lesz. Szóval szerintem: napi 1200 kcal nál kevesebbet ne egyél, viszont próbál minden nap sportolni, esetleg kétnaponta, napi ch 1g/kg napi fehérje 2-3 g/ kg. sok sikert
20/L (160/60)
?Köszi a gyors választ!!:))
Mennyi a normális ch diétánál??
753 kalória nagyon kevés. 14 évesen amúgy sem lenne szabad fogyókúrázni pláne nem ilyen hülyén.
1300 kalória a nagyon minimum, ennél kevesebb általában már káros a szervezetre. Azt tanácsolom inkább mozogj többet de legalább 1400-1500 kalóriát egyél minden nap.
Sokak szerint nagyon nagyon vékony vagyok!! Az orvos kivizsgálásra elküldött mert azt mondta anorexiás vagyok !! Bolond!!!!
De köszönöm a választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!