Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor egyek? Ha már megéheztem...

Mikor egyek? Ha már megéheztem, vagy előtte?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon semmiképpen ne legyél éhes, mert akkor sokkal többet eszel. Rendszerességet kell az étkezésbe vinni, napi 5-ször, előre eltervezett időben és menüvel. Ebből csak 3 a főétkezés, a többi zöldség-gyümölcs, esetleg joghurtféle vagy egy kevés magféle.
2009. szept. 6. 10:07
 2/4 anonim válasza:
21%

Sajnálom, hogy le kell lombozzalak de semmilyen fogyókúra nem használ, aminek az étkezéshez van köze (hacsak nem "zabáltál" eddig). Én is elmentem a legvéksőkig (napi egyszer ettem valami zöldségszerűt, és nem zabáltam vissza utánna magam). Ami beválik, az a mozgás és akkor ehetsz rendesen, de ez hogy "nembaj ha keveset, de rendszeresen" vagy "összeadódik", hülyeség (nekem legalábbis nem jött össsze). Komoly edzésről beszélek, ez az egyetlen ami mindenkinél beválik, ha nem adja fel, és nem csak "10 ből.....nak sikerült".

Nekem bevállt, sok sikert neked is!

2009. szept. 6. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor egyél ha éhes vagy. Egyébként én reggel 7 kor , 10 kor 13:00 kor 16:00 kor és 19:00 kor szoktam.Szóval minden 3adik órában eszem és megvan az 5 étkezés.:)
2009. szept. 6. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:

hello.

én csak akkor szoktam enni, amikor már a kínzó éhség gyötör. viszont addigra úgy összeszűkül a gyomrom, hogy bekapok 3 falatot, és kész. ennek köszönhetően persze sokszor eszek keveset. hízni nem híztam tőle, de mostanában stagnálok. ha akarnék sem tudnék visszaállni a régi életmódomra.

2009. szept. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!