1/5 anonim válasza:
100 g grillccsirke kb 110 kcal, egy kisebb grillcsirke kb 900 g, azaz 990 kcal körül lehet.
Ha tudod, mekkora csirkét ettél (és a nyers súlya számit), akkor ki tudod számolni.
2/5 anonim válasza:
Igen ám, de a a csirke csontal együtt annyi, azt meg ugyebár nem esszük meg. Esetleg mérd le a csirkét egyben, majd mérd le a végén a megmaradt csontokat és akkor tudni fogod hogy hány gramm húst ettél.
3/5 anonim válasza:
De amúgymeg tök mindegy hány kalória, mert jó kaja! Ha nem szalmakrumplival vagy rizzsel vagy kenyérrel etted, akkor tökéletes, bár nem tudom ki tud megenni egyszerre egy egész csirkét? Én eszek egy egész combot és már tele vagyok.
Szóval a lényeg h ne szénhidráttal edd és akkor tök mindegy, hogy hány gramm meg hány kalória.
4/5 A kérdező kommentje:
ez az a csirke amit a sparban lehet venni egész grilcsirke
2013. febr. 10. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!