Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így hízni fogok?

Szerintetek így hízni fogok?

Figyelt kérdés
ha normálisan eszek, és egyszer-egyszer mondjuk egy kicsit többet , mondjuk egy héten egyszer???
2009. szept. 5. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, mennyi idős vagy. Amíg növésben vagy, nem biztos. Én most álltam le a növéssel végleg, pedig nem vagyok magas, idén leszek 25 éves, és idén kezdtem hízni, eddig nem sikerült.
2009. szept. 5. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, az a baj h nem tudok sokat enni, napi 800 kcal( sajnos), már voltam orvosnál de semmi, és egy héten max egyszer van az h egy kicsit többet eszek mondjuk 1200-1300 kcal. Azért írtam kcal-ban hogy kb leírjam h mennyit! amúgy nem szoktam számolni!
2009. szept. 5. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, ez az egyik oka, amiért nehezen hízol, növésben vagy, és most minden a növekedésedre megy el. 25 éves korig nő az ember, van még 10 éved, hogy meginduljon a hízás is.

Másik, hogy ne így számolgasd a táplálékot. Egyél tápláló ételeket, fizess be menzára pl. az is jó, én mindig a suliban ebédeltem érettségiig. Egyél mellette szendvicset, este meg vacsorázz rendesen. Mindig egyél gyümölcsöt-zöldséget bőségesen. Mindig azt és annyit egyél, ami jólesik, a szervezeted tudja, mire van szükséged.

Harmadik, hogy MOZOGJ, amennyit csak tudsz, egy nagy városi séta is számít. És igyál bőségesen folyadékot. Ne szénsavas-cukrosat, azt is lehet, de ne az legyen a többsége. Változatosan igyál, vizet, gyümölcslét, te is facsarhatsz ki narancsot.

Negyedik, hogy ha nem vagy rá érzékeny, igyál tejet-kakaót is rendszeresen, pl. vacsorára elalvás előtt, az alvásodat is segíti, nyugtat, és a sulihoz is segít, és minél nagyobb zsírszázalékút igyál, én a 3,5%-os tejet iszom. Vehetsz főzőtejszínt-habtejszínt, dobozost, és abba keverhetsz kakaót, isteni finom.

Ötödik ötletem, hogy ha még nem kezdtél hozzá, akkor kezdj el megtanulni sütni-főzni. Ha ügyes vagy, még sikerélmény is, és a saját készítésű ételhez már elkészítés közben is megjön az étvágyad az illatokból.

Orvoshoz nem kell menni szerintem, egyszerűen csak érezd jól magad a bőrödben, legyen egy fix hobbid, én pl. énekelek, de lehet az sport, tánc, bármi.

Menni fog, csak hajrá, és ne mérd magad túl gyakran, havonta egyszer elég. :-)

2009. szept. 5. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Elég sokat mozgok, és hobbim is van.megfogadom a tanácsodat!
2009. szept. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!