Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon dübörög a lifetilt....

Pumuklipoci kérdése:

Nagyon dübörög a lifetilt. Valóban ez lenne a jövő? Ez a nőket semmibe vevő, lekezelő stílus? Ez kell nekünk nőknek?

Figyelt kérdés
Intelligens, tanult barátnőim vannak. De még ők is szeretik azt a beképzelt, egoista, Bence gyereket. Ha a stílus ellenére ennyire népszerű a nők körében, akkor valóban erre van igénye a nőknek? Hogy egy önelégült barom megalázza őket?
2013. febr. 8. 00:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

(Azok akik megfogadtak néhány jó tanácsot, utólag pontosítani szoktak, hogy mégsincsenek ki tőlem és köszönik, jól vannak).

Mikor várhatom hogy te is írj?

2013. febr. 8. 17:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm mutatta anno a blogját ennek a srácnak, hogy nézzem már milyen gusztustalan.

Férfiként felhúzott a stílusa, és nem, ez nem olyan ordítozós, állbunkó "biztatás", mint amit a katonaságban, vagy aaa Gordon Ramsay bmegelő kioktatása...neem, ez színtiszta, sötét gyűlölet, undor. Egyszerűn szivárog a sorai közül.

Tényleg szomorú, hogy ennyi nőnek bejön, és nyaliznak neki a kommentekben.

Arról nem is beszélve, hogy tele van szintetikus szrokkal az étrendje.

Érdekes, barátnőmnek nem volt szüksége egy ilyen alázós lény véleményére, tanácsára, hogy rendbe tegye magát.

Simán elment egy női fitnesszterembe, az edző csinált neki

egy normális tervet.

Kajaügyileg meg: nem eszik lisztes dolgokat, péksüti, kenyér, stb. (max. nagyon ritkán, vendégségben), ezekért nem is rajongott soha annyira.

Továbbá beépítünk egészséges elemeket az étrendünkbe:

csírák, lenmag, több fajta fajta gyógytea, stb.

Szépen fogyott így 13 kg-ot. És nem kellett koplalnia.

2013. febr. 18. 14:43
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

"Tominak és a Lifetiltnek köszönhetem a fogyásomat. Elmúlt egy csomó egészségügyi problémám is grátiszként. Ja, és kifejezetten eltiltott a futástól a programom elején, úgyhogy túlzás azt írni, hogy futást javasolna nagyobb túlsúly esetén."

Az lehet. Viszont ha rászántál volna néhány órát és utánaolvastál volna, hogy milyen ételektől lehet fogyni és miket kell enni, ha fogyni akarunk, és emellett valami minimális mozgást végeztél volna, ugyanez lenne az eredmény. Csak ti nők( tisztelet a kivételnek) lusták vagytok utánanézni is, mozogni meg aztán főleg, ezért kell valaki,aki hajt titeket. Már írtam, lifetilt tomi bence vagy mi a bánat az igazi neve a női lustaságot és butaságot használja ki, utána meg még le is fektet sok nőt azok közül, akiket treníroz:). Gondolom, mikor egyedül van, jókat röhög rajtatok:). Valahogy nem is tudok rá haragudni.

2013. febr. 18. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
"Dübörög"?! Ezt meg honnan veszed? :D
2013. márc. 9. 19:22
 15/20 anonim ***** válasza:
46%

Lehet, hogy a Lifetilt soraiban is van fröcsögés, de ami itt a kommentekben van, szerintem túltesz rajta. :D

Amúgy meg nem igazán értem, mi a probléma vele, én megnéztem a diétákat, edzésterveket, és sokat segített. Persze magamtól is tudtam kb, hogy mit hogyan akarok, de akkor is segített. A cikkekben pedig igenis van igazság. Jó, sokszor nekem sem tetszik helyenként a lekezelő stílusa, de valljuk be, sokszor igenis van benne valami. Amúgy meg nem megalázza őket, hanem rendberakja, hogy nem, kiscsillag, csak egy kis ez meg az, egy kicsi falat abból, NEM, nem fér bele a diétába. Szerintem.. mondom ezt nőként.

2013. ápr. 11. 10:27
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha magadtól is tudtad nagyjából,h mit hogyan kell, akkor mégis miért mentél hozzá ?:). Pont ezt írtabb feljebb. A legtöbb nő lusta, nincs akaratereje és kell nekik egy bunkó, határozott férfi, akire támaszkodhatnak és hajtja őket.Nem vagyok nőgyűlölő, de tényleg ez a helyzet,h a legtöbb nő egyedül képtelen bármit is véghez vinni. Jó pár fogyni vágyó nőnek próbáltam elmondani,h mit kéne edzeni, hogy kéne enni, de meg sem próbálták, inkább panaszkodtak tovább és zabálták otthon a csokit. Tényleg ha nem noszogatom őket minden nap, és hajtom őket m, akkor meg sem mozdulnak, annyira nincs akaraterejük. Hogy mi a baj? Az, hogy ez a gyerek nem ért hozzá. Egyik videóban három fejű izomnak nevezi a bicepszet, a deadlift szerinte halál lift emelés stb. És az is sokat elmond róla,h Zyzz a példaképe, aki pózolt állandóan és halálra szteroidozta magát. Vannak képzett, tanult edzők, személyi edzők, táplálkozási szakértők, akik értenek hozzá. Egyébként azon nevettem, hogy írta a bence gyerek,h ha lenézik, és kiröhögik, ha bemegy egy konditerembe:). Nem véletlenül nézi le őt a szakma.Persze, neked sem tetszik a stílusa, ahogy a legtöbb nőnek állítólag szintén nem, mégis majdnem minden nő "páciense" lefeküdt vele.De nem is várom el egy nőtől,h tisztában legyen a működésével, vagy elismerje,h izgatja, ha lekezelően bánnak vele. Elgondolkodtató,h vajon miért csak a nőket tudja megetetni:).De tényleg, ennyi erővel én is elmehetek személyi edzőnek, mondjuk én kórosan sovány voltam, aztán hetekig olvastam,h mit kéne enni és hogyan, és 1 év alatt 12 kg-t felszedtem speciális étrenddel és minimális edzéssel itthon.
2013. ápr. 11. 12:34
 17/20 anonim ***** válasza:

"... határozott férfi, akire támaszkodhatnak .."

Ez van, evolúció.

2013. ápr. 11. 16:09
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Olvastam a blogjait én is, s mit ne mondjak tökéletesen egyetértek a gondolkodásával. Szerintem nem beképzelt se nem egoista hanem egyszerűen jól látja a dolgokat. Nagyon jókat ír tetszik, pedig én nő vagyok s joggal felháborodhatnék de véleményem szerint semmi megalázót nem látok a hozzáállásán, azért mert végre van egy ember aki őszinte és megmondja a tutit, pont hogy nem meg játsza magát hanem abszolút őszinte. S inkább ő legyen az egy ismeretlen férfi szembesítse a hibáival, a hibáival küzködő nőt mint a közvetlen párja aki évek után félrelép vagy lanyhúl az érdeklődése vagy egyszerűen férfiak terén nincs szerencséje. Az hogy valaki intelligens tanult nem egyenlő a vonzó külsővel, s ez férfiak esetében is így van. Pl ott van egy informatikus, egy mérnök vagy egy osztályvezető jó a keresete biztos az egzisztenciája de úgy néz ki mint egy bálna, nekünk nőknek szükségünk lenne erre? Szerintem nem. Azzal ez a pasi semmi rosszat nem mond szerintem hogy igenis az emberek foglalkozzanak magukkal tegyenek az egészségük kinézetük ellen. Ott van Dr Csernus is csak más vonalon ő is megmondja a tutit én az adásait mindig követtem mert annyira tudta kezelni a pácienseit, s minden formaság nélkül lehurrogta leoltotta a lelki beteg embereket, s marhára igaza volt! Érdekes ő rajta kevésbé botránkoztak meg az emberek. Az hogy a nőknek akár egy lifetilt pasira vagy csernusra van igényük, nem feltétlenül így van, inkább arra hogy valaki ösztönözze őket, s megmondja nézd kisanyám gyakorlatilag azért tartasz itt mert nagyon nem jó úton haladsz, vagy a nőknek az a jó ha olyat akarnak hallani ami gyakorlatilag nem igaz. Mert a párjuk viták kikerülése végett inkább nem mond semmit vagy továbbra is azt mondja miközben igencsak elhanyagolta magát a kisfeleség: Persze drágám te még mindig olyan szép és kivánatos vagy mint házasságunk elején, közben túlórázik, sok munkára hivatkozik takarva azt hogy hát a férjurának bizony hónapok évek óta szeretője van! Talán ez kell a nőknek? Nem az hogy kisanyám szedd már össze magad kicsit?Én teljesen egyetértek a gondolkodásával, mert sokaknak hogy észhez térjenek erre van szükségük ami élő példával támasztható alá hogy mennyien követik.
2013. okt. 27. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
helyes, helyes! Csernus kivételével egyetértek a meglátással!
2013. okt. 28. 09:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A nők sajnos sokszor sokmindent nem tesznek meg a már megszokott,bejáratott párjukért de megteszik mert elhiszik Lifetilt Tominak.A stílusa sokszor nyers,nem tartom észkombájnnak a srácot de buzdít,támogat,odamond és működik.Jelenleg a narancsbőrprogramját több mint 1000(!) nő kezdi el az országban! Lesz aki végigcsinálja,lesz aki nem. A végeredményt látjátok majd nyáron a strandokon. Kinek fáj 1000 magabiztos nő az országban? Nem okos a srác,kommentekben néha alázzák h összeguglizta a pénzét,lehet.De megtalálta azt a réteget aki mindent elhisz neki,sokan meg sem kérdőjelezik,néhány okos nő kötekedik,mindegy.Mindenki jól jár.Az erősebb kutya bafik...
2014. márc. 21. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!