Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nincs változás?

Miért nincs változás?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok , áprilisban kezdtem el futni járni,. szép fokozatosan kezdtem, először csak három kör, ma már 11-et tudok futni megállás nélkül fél óra alatt.amikor elkezdtem futni 60 kg voltam ma is az vagyok . továbbá nem nőttem ,centiben sem lettem kevesebb.

comb:57cm

derék:76cm

köldök alatt: 86cm

már teljesen elegem van abból hogy kibuggyan a hasa ha felveszek egy vékonyabb nadrágot, és nem hordhatok feszesebb pólót.rokonaim azt mondák ha elkezdek futni , pár hónapon belül látni fogom a változást. de egyszerűen semmi nem változott. annyira irigyelem a barátnőimet akik szép vékonyak, és tudom hogy ezerszer magabiztosabb és nyíltabb lennék ha úgy nézhetnék ki, mint ők.bármire képes lennék ,hogy lefogyjak.ha tudtok valamilyen hatásosabb módszerről légyszíves írjátok meg!!

2009. szept. 4. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
talán rosszul ill túl sokat étkezel mellette. de az adataid nézve, vékony lehetsz. max azért buggyansz ki a gatyából, mert túl kicsit rángatsz magadra. vegyél egy mérettel nagyobbat, biztos jól nézel ki. a barátőid is lehet, h szépek, de ne legyen kisebbségi komplexusod velük szemben, mert ez elrontja az egész barátságotok. én is jártam ebben a cipőben, nem kellemes, de növessz önbizalmat, és minden megoldódik 17/L
2009. szept. 4. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:

:( de tényleg nem úgy nézek ki mint a többi lány

az osztálytársaim 3-4 kivételével ilyen ek:

[link]

és az is nagyon zavar hogy a narancsbőröm is megmaradt, teljesen össze vagyok zuhanva, mert nem saját hibámból híztam el hanem 5 éve volt egy betegségem ami miatt rengeteg gyógyszert kellett szedne m 2 hónap alatt jött rám fel 8 kiló, előtte olyan gyönyör alakom volt

néha már arra is képesnek érezném magam hogy kihányjam a kaját amit megeszek

2009. szept. 4. 18:04
 3/9 A kérdező kommentje:
számomra nem létezik már olyan szó fogyás szempontjából:hogy lehetetlen.tényleg bármire képes vagyok ha kell egész nap nem fogok 2 almánál többet enni
2009. szept. 4. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
első vagyok. a lányok 99%-ának van narancsbőre, nekem is. csak akkor tűnik el, ha egészségesen étkezel. szóval az ételt megenni, nem kihányni. reggelire kis teljes kiörlésű szénhidrát, csirkemell sonka meg zöldségek, ebédre párolt zöldség meg csirkemell v hal, vacsira meg saláta kefírrel v joghurttal. napközbe meg nasizz néha gyümölcsöt. ha nem eszel akkor izomból fogsz és nem szép leszel, hanem plöttyedt. a futás az jó, szerintem biztos h izmosodtál tőle, kilókban azért nincs változás, de jobb, feszesebb a lábad. próbáld magad a tükörben egészben látni, ne pedig arra a dolgokra koncentrálj amik nem tetszenek. biztos h szép vagy. hány cm vagy és hány kg?
2009. szept. 5. 10:53
 5/9 A kérdező kommentje:

165cm 60kg.

tudnál esetleg olyan étrendet írni ami nem csak egy napra vonatkozik?vagy esetleg linket küldeni?

2009. szept. 5. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
hormontablettát eszel? csak mert akkor elképzelhető,hogy nem tudsz lefogyni (nekem van ilyen ismerősöm)...a kondid viszont nagyon jó,és még nőni is biztosan fogsz.
2009. szept. 9. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem próbáld ki a 90 napos diétát. Abban semmi nem marad ki a táplálkozásodból és mégis egészséges. Rengeteg zöldséget kell benne enni. Írd be gugliba...
2009. szept. 9. 19:53
 8/9 anonim válasza:

szia!

annyit szeretnék mondani, hogy semmiképp ne kezd el magad hánytatni! hidd el nem éri meg! én belekerültem ebbe és iszonyú nehéz belőle kigyógyulni. az első hónapokban fogytam, de utána amit leadtam ezzel ugyanugy szépen visszarakódott. a tünet megmaradt, én meg most pszichológushoz járok. ez nem játék! kérlek halgasd meg a tanácsom és ne legyél ilyen buta. fontos, hogy ne gyorsan akarj fogyni, mert az mindig csak rövidtávon hatásos. elég kitartónak tűnsz. én 5 kilót adtam le Béres Alexandra Új kihívás DVD-jével. melette diétáztam de nem éheztem. és üszintén nagyon élveztem. 1000x jobban mint a hánytatást. és az eredmény is meglátszott. hidd el ha futsz, tornázol és odafigyelsz mit eszel, akkor tényleg lesz eredmény. de addig is próbáld meg magad jólérezni a bőrödben, mert ezekben a csutka lányokban általában csak a külselyük szép. semmi különösek.

sok sikert és kitarást!!

2009. szept. 9. 21:31
 9/9 A kérdező kommentje:

nem nem szedek hormontablettát:(

de nem a saját hibámból híztam fel hanem kiskoromban sok gyógyszert kellett szednem egy betegség miatt:(

azt hiszem elkezdek még pluszba tornázni rubint réka 3 dvd jére ha nincs változás a kor pedig elkezdem a 90 naposat=(

2009. szept. 10. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!