Fogynom kéne?
4-es!
Segítek:
36 a legkisebb női méret. Ekvivalens az S-es mérettel, ami SMALL-t, azaz kicsit jelent.
Kb. 63 centis derék és 90 körüli csípő tartozik hozzá
Megvan a 90-60-90 -es ideál? Egy ilyen méretekkel rendelkező nő felülre a legtöbb márkából többnyire már 38-ast húz (ami M-esnek felel meg, ahol az M=Mediumot, azaz közepest jelent).
És innen akarnak fogyni!
Lányok!
A 32 (XXS), 34-es (XS) méret tiniméret!
Azt neked kell tudnod, hogy mennyire vagy nőies.
Mennyire van melled, változott-e mostanság,
kiszélesedett-e a csípőd,
vagy még mindig szögletes tini vagy.
De a legtöbb lány 16 éves korára már nehezen öltözködik a pl. a H&M gyerekrészlegéről, mert pl. a nadrágok szára az ő magasságukhoz már testsúlyfelesleg nélkül is túl szűk, a derék pedig eláll, mert nem a női formákhoz igazítják, hanem a gyerekek szögletességéhez...
De ha rád nem is igaz 100 %-ban, a 25 éves kommentelőre, aki a legkisebb női méretről is fogyni akarna, IGEN.
Hát én 54 kilósan 34-est nadrágot hordok, bár 10cm-vel magasabb vagyok.
Egyébként is akkor átlagosan neked s-es méreted van.. Ebből hová akarsz fogyni? :D
16 évesen elvileg nem szabadna fogyókúrázni.. ELVILEG. Persze a legtöbb tini mégis akar, hogy elég csinos legyen.. Mintha akárki is tudná hogy mit jelent "elég csinos"-nak lenni..
Szerintem nem kell fogynod, de alakot formálhatsz, ha nem vagy megelégedve magaddal..
Edzéssel, napi 3X vagy 5X étkezéssel és mondjuk annyi h 6 után nem eszel..
Körte alkatból (arra jellemző az erősebb alsó rész) te ha megfeszülsz se csinálsz arányos alkatot,
kivéve, ha beállsz testépítőnek.
Normál intenzitású sporttal nem tudsz annyi izmot építeni a vállakra, hogy ellensúlyozza a széles csípőt.
A mellet se növelheted szilikon nélkül,
s a csípőből se faraghatsz le csontfűrész nélkül.
Helyi fogyás nincs, s a körte alkat akkor is erősebb lesz alul, ha csonttá fogy.
Ó és a felső-alsó különbségből is látszik, hogy a kérdező már felnőtt női formákkal rendelkezik.
Gyerekek között nincs körte alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!