Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Tényleg tönkre...

Mit csináljak? Tényleg tönkre fog így menni a gyomrom?

Figyelt kérdés
norbi diétázok, 14 éves vok, de elég husis. 155cm, és 56kg. de nagyon fáj a hasam mindig ha eszek :S nem tudom mitől.. talán mert sokat eszek? 5ször eszek egy nap, általában egy étkezésre 2szelet húst v 2 db virslit, 4db puffi rizsát, 3 tojást, szóval ilyen étkezések :S nagyon fáj ha eszek utánna.. lehet h soakt eszek?????
2009. szept. 4. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Hidd el, nagy baromság a napi ötszöri étkezés anak, aki fogyókúrázik. Gondolj bele! Az emésztéshez általában négy óra kell. Mikor pihen akkor a gyomor? Szinte sohase! Egyél naponta háromszor éspedig reggel lehetőleg gyümölcsöket /bőségesen is ehetsz/, délben egy nem túl nagy adag edédet, délután pedig 16-17 óra között újra gyümölcsöt, zöldséget, joghurtot. Csak minimális kenyeret egyél, az is inkább 1-2 szelet kétszesült legyen.
2009. szept. 4. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Az "annak" szót természetsen két "n"-nel írom!
2009. szept. 4. 16:36
 3/5 A kérdező kommentje:

én úgytudtam h anyagcsere gyorsító... eddig így ettem:

6kor

9kor

12kor

15kor

18kor

20kor meg alszok

akk nem jó így?

2009. szept. 4. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is egyél egy nap háromszor,de én inkább azt látom így amit leírtál,hogy nagyon kiéhezteted magadat,persze hogy fáj a gyomrod!

egyél rendesen,nem kell koplalni,csak az időre figyelj (hiszen ennek a módszernek pont ez a lényege!)

hidd el,így is használ,de mellé mozogj rendszeresen,az kell egy jó fogyókúrához (az is)

egyébként én is norbizok,mindent eszek,amit eddig,csak máskor!

18L

2009. szept. 4. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

A Dieta.hu véleménye:

A többszöri alkalommal kevesebb mennyiségű étkezés felgyorsítja az anyagcserét, egyenletesen tartja a vércukorszintet, megakadályozza az éhségérzet kialakulását, tehát a napi energiamennyiség megtartásával a kisebb adagokra ügyelve, az elhízás kockázata egyértelműen kisebb.

2009. szept. 4. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!