Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kép alapján hány kilónak...

Kép alapján hány kilónak tippeltek? Mennyit kellene még fogynom?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban leadtam tíz kilót, 160 cm magas vagyok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 5. 19:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Milyen testmozgásokat kéne végeznem pontosan az alakformálsához?:) A sebek pedig még régebbről maradtak ott:)
2013. febr. 6. 15:11
 12/21 anonim ***** válasza:
12%
50 körül, és ne haragudj, de elég szar alakod van.
2013. febr. 6. 21:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, min kéne válzotatnom?
2013. febr. 6. 22:41
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

tornázz rá, főként a combodra, mert elég kis puha, meg a fenekedre is, hogy kerekebb legyen. :) egyébként fogynod már nem kellene, elég vékony vagy.

(utolsó voltam)

2013. febr. 6. 23:14
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Az utolsónak üzenem: Azért ilyet, hogy "szar alakod van" nem mondanék senkinek, mert ez eléggé durván hangzik. Főleg, ha nem igaz. Mert lehet, hogy Neked nem tetszik, de szerintem sok nő cserélne a kérdezővel... Pl. én is! :) Nincs rajta semmi felesleg, és attól, hogy MÉG nem izmos, jó alakja van, mert nem csak izmosan lehet jó alakú valaki. Szerintem amúgy is még nagyon fiatal, ezért nem izmos olyan mértékben, ahogy Te "elvártad volna". :)

Gondolom majd lepontozol, de nem baj, kijött belőlem, bocsi.

Kérdező: Csak így tovább, tartsd meg ezt a súlyt, mindjárt jön a jó idő, akkor meg lehet bringázni a szabadban, annál nincs jobb erősítő a fenékre, combra! :)

2013. febr. 8. 21:55
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
52, szép alakod van szerintem, hogy sikerült 10 kg-ot fogynod? Mennyi vagy most? Mennyi idő alatt fogytál?
2013. febr. 9. 02:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

izom kell mindenhova,hogy formásabb legyél fogynod nem kell.

[link]

és egyél fehérjedúsabban,hogy feszesedj is.

2013. febr. 9. 02:09
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 57 kilóról fogytam diétával és sok testmozgással, a tanácsokat megfogadom és köszönöm szépen őket!:) És igen még elég fiatal vagyok, 16 éves:)
2013. febr. 9. 11:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem jó alakod van,ne akarj többet fogyni! Szívesen cserélnék veled :) 48-50 kg-ra tippeltelek volna:)

Megkérdezhetem,hogy milyen diétával és mozgással fogytál le? Kíváncsi lettem..:) 17L

2013. febr. 15. 18:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is hadd gratuláljak. Nagyon szép eredmény.

Másodszor: a bőröd nagyon szép!

A torna tényleg nem árt, de a lényeg hogy magadnak tetszél! Aki azt mondta, hogy izom kéne rád, annak LEHET, hogy igaza van... egy pici lehet elkéne, mint ahogy rám is (én - 20 kgot adtam le) de ha magadnak így tetszel, és nem akarsz olyan rubintréka-féle hasat, akkor max nagyon picit edzél rá!

Soha ne felejtsd el, hogy a te tested, te "laksz" a testedben, olyanná formáld, amilyenné akarod!

Én kb 48 kgnak mondanálak, max 50-nek (mivel nem tűnsz magasnak)

2013. febr. 15. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!