Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik fogyókúrába kezdtek mi...

Akik fogyókúrába kezdtek mi volt az a pont ahol azt mondtátok elég, fogynom kell?

Figyelt kérdés
Mi miatt döntöttetek így? Magatoknak nem tetszettetek, megjegyzéseket kaptatok vagy valami más oka volt?

2013. febr. 3. 13:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

én is hozzátenném azt amit a 7-es irt.

sokáig én sem álltam rá a mérlegre, mert tudtam, hogy nem fog tetszeni amit látok.

érdekes, valahogy tudat alatt elnyomtam magamban ezt az egész dolgot, elég érdekes hogy hagytam elfajulni igy a dolgokat.

és igazából avval nyugtattam magam, hogy na azért annyira mégse gáz, jó vagyok, majd lefogyok, majd lefogyok.

na de aztán mikor ráálltam a mérlegre, mintha valami más világba csöppentem volna, az egész olyan álomszerű volt.

na mindegy is, jó úton haladok, tegnap megfogadtam, hogy tornázni fogok, csak legyen kitartásom.

2013. febr. 4. 09:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikor szűkek lettek rám a ruháim:)
2013. febr. 5. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!