Aki vacsora nélküli étkezéssel fogyott, leírná, hogy mennyi idő alatt mennyit? (: És sportolt-e (ha igen mennyit? ) és milyen étrenddel evett? (normálisan szénhidrátokkal/szánhidrát megvonósan)
Kedves második!
Szerintem az hogy 6-7 óra után már nem eszel az nem azt jelenti hogy vacsora nélkül. Én próbálkoztam egy időben azzal hogy reggeliztem délben ebédeltem és utána tényleg semmit nem ettem.Na ez vacsora nélküli volt. És nem volt jó. Sokat fájt a gyomrom.Beláttam azoknak van igazuk akik azt mondják hogy nem lehet egy étkezést sem kihagyni mert utána duplán pótolod be. most 4 körül érek haza általában 5-6 körül vacsorázom na nem nagy bekajálásokra kell gondolni és 10 körül alszom, és addig nem vagyok éhes.Van mikor egy kevés kefírt vagy joghurtot is eszem még .
Szóval kedves kérdező vacsorázni mindenképp kell csak keveset, hogy ne fájjon a gyomrod lefekvés előtt, hogy eltudj aludni( éhesen nehéz).
Kérdező és második válaszoló ezt mindenképpen olvassátok el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!