Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ér valami vacsora helyett?

Ez ér valami vacsora helyett?

Figyelt kérdés

[link]

Telít annyira, hogy ne kelljen vacsorázni?

2013. jan. 6. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Valamit ér, szerintem nem telit annyira. Miért nem eszel normálisan?
2013. jan. 6. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Fogyni szeretnék. Ezért szeretném valamivel helyettesíteni a vacsorát.
2013. jan. 6. 22:19
 3/8 Awful11 ***** válasza:
Tévedésben vagy vacsorára lehet enni rendesen, de akkor az már csak fehérje legyen és semmi ch. Estére én pl. túrót szoktam enni, mert az lassú felszívódású fehérje és az kell estére.
2013. jan. 6. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy egy ilyen tejpor vacak az ideális táplálék vacsorára? Egy szelet sült hús, zöldségek nem hatnának természetesebben? Csak van olyan tapasztalatunk, hogy az elég kellemesen eltelítene.

Persze a fogyást figyelembe véve írtam a választ.

2013. jan. 6. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Jobban átnéztem az oldalt.

Ez 35% cukrot tartalmaz. Szóval, fogyós vacsi? Ennek köze sincs hozzá..

2013. jan. 17. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez amúgy jóféle, kevés benne a szénhidrát, én is akarok majd ilyet, bár én nem diétázom. Fehérje miatt meg jó vacsorára. Hogy eltelít-e vagy sem, az attól függ mekkora a gyomrod szerintem, vagy eltelít vagy nem. Próbáld ki. Ha nem telít el teljesen, igyál meg utána jó sok bubis vizet.

Taplalkozasharcmuves,

a 0 g cukor, az 0 g cukor, nem? itt a tápértéknél meg azt írja.

2013. jan. 17. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdések/válaszok a(z) Ultra Loss Shake termékről:

Kérdés (2012. 11. 30.)

Szia! Az nem világos, hogy mi benne az a 35% szénhidrát? Az összetevők között nem látom felsorolva.

Válasz (2012. 12. 1.)

Szia! Igazad van, nincs az oldalunkon feltüntetve, ezért megnéztem egy rendelésben lévő terméken, s az bizony Maltodextrin.

"A maltodextrin egy közepesen édes poliszacharid, élelmiszerek adalékanyagaként használatos. Keményítőből vonják ki." (megj. a keményítő a testünk számára glükóz, cukor)

A kukoricának olyan 20-25%-tól indul a ch tartalma, ekkor még zsenge, főznivaló. Ebben a sok pénzt nagyon megérő ám nem éppen szénhidrátszegény termékben 35% igen olcsó szénhidrát van, bár 50% fehérje.

Ez kb. egy jó arányú tömegnövelő összetétele, ha nem tévedek. És lehet, hogy a legjobb minőségű fehérjét teszik bele, mert ilyen áron még ha a cukor mostanában nem is olcsó, ez már tojás vagy marha protein :)

2013. jan. 17. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Tévedtem, a TOJÁS protein olcsóbb.

[link]

Ez jóféle, mert emberi fogyasztásra valóban alkalmas tojásból van, és nincs mellette egészen 100% fölösleges cukor.

2013. jan. 17. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!