Az édesítőszer jó vagy sem?
naná rékkeltő......mert Te azt olvastad.
Mert a levegő amit beszívsz, a cigifüst, meg az E származékok a zacskóslevesben amivel tömöd magad az nem rákkeltő, igaz? idióta!!
A kérdezőnek pedig.
Nem az a baj hogy nem tudsz lemondani az ízről, hanem az hogy nem akarsz. És ha már így állsz neki valamihez, szerinted abból siker lesz??
Nem akarnásnak nyögés a vége, tudod......
Ez nem olvasás kérdése. Több országban korlátozták a felhasználhatóságát, ill. a betiltását fontolgatják.
Csakhát az üdítőital gyártó lobbi nagyon erős az ilyen elcseszett társadalmakban, ahol a pénz az isten.
Ma már nálunk boldogabb országokban az "aspartame free" felirat nagy vonzerőt jelent.
Idióta a jó édes anyád!
Ha jobban megfigyelted volna a kérdést te barom, akkor látod, hogy a kérdező csak az édesítőszerre gondolt.
És én erre válaszoltam.
Szóval én azt mondom, hogy hagyd az édesítőszert és kevesebb cukrot vigyél be, ez a legegyszerűbb és a legegészségesebb.
Bocsi, hogy káromkodtam, de fel tudnak húzni az ilyen patkányok...
Az édesítőszer nagyon veszélyes, elég csúnya bélrákot lehet összeszedni vele. A kivétel a nyírfacukor, ami természetes anyag.
12:03-nak pedig ment a minusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!