Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az édesítőszer jó vagy sem?

Az édesítőszer jó vagy sem?

Figyelt kérdés
Annyi mindent hallani róla,és nem tudom hogy most akkor jó-e vagy sem. Az édes ízről sajnos nem tudok lemondani,de a kalóriákról viszont szeretnék. Mit ajánlotok?
2008. jún. 3. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért nem jó, mert mesterséges az egész... Sok káros hatást mondanak, de szerintem kis mennyiségben nem lesz akkora gond... Így is sokmindent megeszünk, ami nagyon is káros lenne... Ne vidd túlzásba és akkor nem lesz gond! Szépen lassan próbálj leszokni a nagyon édesről, hidd el lehet!
2008. jún. 3. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Én meg a családom már vagy 10 éve mindent édesítővel iszunk. Tea, kávé... különbség nincs, annyi hogy nem hízunk úgy tőle. Ja és nálunk semmi mellékhatás meg semmi ilyesmi nem jelentkezett
2008. jún. 3. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
aszpartám, aceszulfám....nézz utána, nagyon egészségtelenek és rákkeltők!!!!!!
2008. jún. 4. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

naná rékkeltő......mert Te azt olvastad.

Mert a levegő amit beszívsz, a cigifüst, meg az E származékok a zacskóslevesben amivel tömöd magad az nem rákkeltő, igaz? idióta!!

A kérdezőnek pedig.

Nem az a baj hogy nem tudsz lemondani az ízről, hanem az hogy nem akarsz. És ha már így állsz neki valamihez, szerinted abból siker lesz??

Nem akarnásnak nyögés a vége, tudod......

2008. jún. 6. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez nem olvasás kérdése. Több országban korlátozták a felhasználhatóságát, ill. a betiltását fontolgatják.

Csakhát az üdítőital gyártó lobbi nagyon erős az ilyen elcseszett társadalmakban, ahol a pénz az isten.

Ma már nálunk boldogabb országokban az "aspartame free" felirat nagy vonzerőt jelent.

2008. jún. 6. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Próbáld ki:

[link]

2008. jún. 6. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Idióta a jó édes anyád!

Ha jobban megfigyelted volna a kérdést te barom, akkor látod, hogy a kérdező csak az édesítőszerre gondolt.

És én erre válaszoltam.

Szóval én azt mondom, hogy hagyd az édesítőszert és kevesebb cukrot vigyél be, ez a legegyszerűbb és a legegészségesebb.

Bocsi, hogy káromkodtam, de fel tudnak húzni az ilyen patkányok...

2008. jún. 7. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérlek mássz le az anyámról. Én is lemásztam a tiédről. Annyira nem volt jó. :DDDDDD
2008. jún. 9. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Az édesítőszer nagyon veszélyes, elég csúnya bélrákot lehet összeszedni vele. A kivétel a nyírfacukor, ami természetes anyag.

12:03-nak pedig ment a minusz.

2011. ápr. 7. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!