Vannak pozitív tapasztalatok, eredmények Flabélos-al kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ki próbálta valaki?Valóban jobb lesz az alak tőle csupán10 perces programoktól?Igaz,hogy 45-50 perces eddzésnek felel meg?
Írjatok!
2013. jan. 29. 21:46
21/22 anonim válasza:
én híztam tőle, nem fogytam, szerintem csak edzés-levezetőnek jó a flabélos. akiknek nem működik a bélrendszer rendesen, arra használ. nálunk valaki csak azért flabizik, hogy mindennap el tudjon menni vécére. mert anélkül nem megy.
22/22 anonim válasza:
Higgyétek el, hogy a futás az egyik legjobb zsírégető. Az izom-összehúzódás magában nem generál zsírégetést, ahhoz kell a sok oxigén, amit pont nem az izomzat használ el, hanem zsírégetésre fordítódik. Leegyszerűsítve:) A feleségem is jár flabizni, nem tudtam lebeszélni. Kb. 1 éve jár. Voltak kihagyások, de az biztos, hogy volt olyan időszak, amikor heti 3-4x 10 percet járt folyamatosan kb. 3 hónapig kihagyás nélkül. Nem mondanám, hogy van látványos eredménye, zsírégetési szempontból sem és narancsbőr eltüntetése szintjén sem. Aki azt mondja, hogy heti 3-4x 10 perc és eltűnik a narancsbőr és vékonyabb leszel, az hazudik. Szívesen látom pár hétre és itt megmutathatja magán vagy máson, hogy mit tud a flabi. Mint már mondtam, első az étkezés és csak a második a sport. Persze ott sem a Flabélosz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!