Vannak pozitív tapasztalatok, eredmények Flabélos-al kapcsolatban?
Ki próbálta valaki?Valóban jobb lesz az alak tőle csupán10 perces programoktól?Igaz,hogy 45-50 perces eddzésnek felel meg?
Írjatok!
TaplalkozasHarcmuves!!!!!
Te próbáltad már egyáltalán a Flabélost?Tuti,hogy nem,de azért a véleményedet leírod.De hogy alkothatsz egy olyan dologról véleményt,amit még lehet nem is láttál,nem hogy próbáltad volna.
Kedves Kérdező.Én másfél hónapja járok,heti 5x20percre.Nekem tetszik,feszesebb és keményebb a fenekem és a combom,narancsbőr is kezd eltűnni.Csak ajánlani tudom,de heti pár alkalommal 10 perc nulla szerintem.
Aki fogyni akar annak egy jó tanács! Az első nem a mozgás, hanem a kaja. Kb. 70% étkezés és 30% az edzés. A lényeg a negatív kalóriaegyenleg. Flabeloszozhatsz te akármennyit ha zabálsz. Ezen felül kedves TaplalkozasHarcmuves a futás az egyik legjobban zsírégető ha rendesen aerob tartományban csinálod!
Ahhoz, hogy valaki aerob tartományban edzen kell a pulzusszám, ha ezt nem viszed föl oda akkor nem lesz rendes zsírégetés! A flabélos fölviszi? Én nem tudom mert nem próbáltam, de nem hinném!
"Te próbáltad már egyáltalán a Flabélost?"
Nem. De tudod.. ember vagyok, nem kutya. A kutya belelép a csapdába, érzi hogy jó vagy rossz. Én tudok gondolkodni, tudok tanulni nem csak a saját bőrömön.
"Tuti,hogy nem,de azért a véleményedet leírod."
Az én szakvéleményem többet ér mint dagadt szőke nők véleménybeszámolója a rázógépről.
"De hogy alkothatsz egy olyan dologról véleményt,amit még lehet nem is láttál,nem hogy próbáltad volna. "
Úgy, hogy láttam, foglalkoztam vele, csak nem próbáltam. Valakinek az edzés természetes, és nem csak egy új hóbort mint most sok dagadt nőnek, anyukának a flabelosz.
"heti 5x20percre"
ennyi erősítő edzés már értelmes is lenne. bakker, ingyen, de rossz..
Bennem annyi a gyűlölet, hogy a sok buta ember képes pénzt fizetni értelmetlen mocsokra, miközben azok az emberek akik segíteni tudnának az elhízásotokon, betegségeiteken, azok kérlek szépen: éheznek. Csak mert szakemberek, és nem egy felfuttatott rezgő gépet akarnak eladni neked. Ezért éheznek, éppen segíthetnének lefogyni, vagy segíthetnének hogy ne kelljen majd kiműteni a cisztás petefészkedet, vagy a sok dagadt flabeloszos csaj várható nőgyógyászati, hormonális problémáin, segíthetnének. De ezzel a tudással nem élhetnek, mert a primitív idióták rázógépre mennek.
Olyan helyen mozgat meg ahol más nem? :O ÓÓó, én is megmozgassalak olyan helyen, ahol semmi más nem? Azt mondd már meg, hogy ez miért jó? Nem élvezni kell az edzést, ahhoz nem sok IQ kell.. hanem profitálni az edzésből. Tudod, erősít, tanulsz valamit, védi az egészségedet.. a falbelosz egyiket sem csinálja, de úgy csináltok mintha edzenétek, és élvezitek.. fantasztikus. Az én hibám, de igen kissé tényleg zavar, hogy ilyenekkel szívok egy levegőt. De örülök hogy a szembejövő csajokról nem tudom hogy flabeloszozni járnak, jobb így.. Miért nem lehet minőségi edzést választani, átgondolni hogy amit csinálsz annak értelme is legyen? Ennyi a baj, hogy hiányzik a gondolkodás. Értelmetlen edzésért pénzt kiadni.. pff...
Háh én imádom ezt a harcművészest :D ... mármint lepontozni ;)
A vicc hogy ő egyébként okos, használja az eszét, de okosabbnak hiszi magát mint amilyen valójában. Más kérdéseknél is szoktam látni a hozzászólásait, és még olyat nem láttam tőle hogy bármire is azt írná, hogy "Ez jó, ezt csináld! Nagyon jól csinálod." Neki mindig minden szar, és mindig mindenki hülye. :D
Nekem pl obezitológus orvos állította össze az étrendemet, és heti 3-szor sportolok. Mikor egy kérdésre válaszolva leírtam, hogy én hogyan étkezem, akkor harcművész úr azonnal belekötött, és lehúzta, hogy ez milyen szar étrend, ezzel a hülyeséggel ne kábítsak senkit. Ahha tehát okosabb mint egy táplálkozás tudományi orvos! :D De közben okosabb mint egy edző! És okosabb mint egy masszőr és okosabb mint egy dietetikus és okosabb mint... és okosabb mint... Még az Atya Úristennél is okosabb! :D
Van ám nekem egy ilyen ismerősöm. Nincsenek barátai.
Fogadni mernék, hogy akik támogatják ezt a Flabélos sz*rt, azok kb. mind naiv nők, akik még sosem edzettek jelentősebb időn át valami intenzív, normális edzést, mint például crossfit, street workout, súlyzós edzések, labdajátékok, vagy akármit, aminél magas volt a pulzusszám és jelentős izommunkát igényelt.
Táplálkozás Harcművész, te teljesen jókat írsz. Ahelyett, hogy költenék erre a szemfényvesztésre a pénzt, költhetnének az emberek a kondibérletre, vagy akármilyen edzés bérletre.
Nincs pénzed? Menj ki a kondiparkba, eddz ott, plusz fuss, vagy végezz valami más kardióedzést. Nincs kondipark? Játszótér biztos van. Ha az sincs, csak van valami cső, amin tudsz húzódzkodni.
Egyszóval, aki akar edzeni megoldja. Kemény és kitartó munka kell, ha le akarsz fogyni.
Tápl. harcm., egy valamivel nem értek egyet. Azt írtad, az a lényeg, hogy profitáljunk az edzésből, nem az, hogy élvezzük.
Én amikor sportot váltottam (volt már jó párszor :D), mindig azért tettem, mert nem élveztem az edzést. De amit edzek, azt többnyire élvezem.:)
Kedves Mindenki!
Úgy látom, hogy komoly vita alakult ki ennek a gépnek a hasznosságát illetőleg. Úgy gondolom, hogy véleményt nyilvánítani pontosan csak olyan tud, aki próbálta már a kemény, megterhelő súlyzós edzést és a Flabélost is. Nem gondolom magamat ,,megmondóembernek" , de én is megosztanám a tapasztalataim.
Két évig aktívan sportoltam, naponta másfél órát töltöttem edzőteremben, külön tervezett étrenden voltam. Emlékszem még a lábazás utáni másnapra, amikor az ember legszívesebben egy tolókocsiban ülne egész nap, hogy ne kelljen megmozdulnia és a vállban/karban levő izomlázra, karedzés után. Futottam, kardióztam és súlyzóztam is, nekem megfelelő arányban, most pedig alkalmam volt kipróbálni ezt a gépet. Én arra jutottam, hogy nem egy csodagép, ha mellette zabál az ember, és csak hébe-hóba eljár, semmit nem fog érni. Az sem mondom, hogy olyan izmot mozgat meg, amiről nem tudtam, mert szerintem elég nagy gond, ha az ember nem ismeri a saját testét. Mellette szól viszont,hogy valóban egy-egy, a rezgés közben végzett gyakorlat olyan szintű izommunkát igényel, mint egy lábnapon 6*12-t guggolni 60 kilóval a nyakadban. Én látok benne fantáziát, igaz, hogy drága, de amilyen rohanó életet élünk, szerintem ez tökéletes lehet alakformálásra és karbantartásra is, de kell mellé a komoly diéta. Nekem nagyon nagy segítség, mivel az utóbbi időben nagyon kevés időm marad szabadon. Szóval csajok: csodát ne várjatok csokival a kezetekben a Flabéloson, de elkezdeni a mozgást vagy fenntartani a formát TÖKÉLETES! :)
"Két évig aktívan sportoltam, naponta másfél órát töltöttem edzőteremben, külön tervezett étrenden voltam"
nem rosszból, de a két év nem mondható soknak semmilyen sportban, meg sem kérdeze miért nem csinálod már...
én nem mondom hogy semmire nem jó ez a gép, de a baj ezekkel az hogy parasztvakítás, mert azt hansgúlyozzák a reklámokban hogy csak ráálsz naponta 10 percet és kész, márpedig ez baromság. Lehet hogy segít méregtekleníteni, a nyirokrendszer jobban dolgozik utána felélénkülhet a vérgeringés, de ennyi Izomstimuláló szerkezetek több 10 éve vannak a piacon és l*faszt nem érnek.
Van aki itt azt gondolja hogy egy ilyen rezgetéstől:
1. erős lesz
2. izomtömeg fog rájönni (ugyanis izmosnak az neveztehő akin van kisebb nagyobb izomtömeg az átlagon felül)
3. megnő az állóképesége
??
ez vicc aki azt írta hogy hatásosabb mint a futás, öregem mennyit kell ahhoz flabeloszozni hogy lefussam a maratont? Mert komolyan akkor ráfekszek aztán úgy alszok hogy rezgetem magam...
az hogy 4x- anyi izomösszehúzodás van az baromság. Izomrángás mint az ilyen hasra csatolható stimláló szaroknál az lehet, de az izomösszehúzódás a teljes mozgáéstartományban az egy másik dolog.
flabeloszozóknak: próbáljátok ki mennyit tudtok húzodszkodni, miylen távot tutdok lefutni, milyen a sprintetek, hány kilóval tudok felállni, mennyi fekvőtámasz meg szabályos felülés megy egyhuzamba... mondjuk 1 év flabeloszozás után...
gyanítom ugyanannyi, mint előtte, ennyi... ez nem helyettsíti a hagyományos edzéseket legyen szó erő, állóképesség vagy izomtömeg növeléséről, sok sikert, és ajánlanám figyelmetekebe aki még nem csapott le a lehetőségre, hogy most 300 ezerért is meg lehet venni, tiszta haszon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!