Van itt olyan, aki zugevő? Meséld el, hogyan, mióta?
Figyelt kérdés
Természetesen azokat kérdem, akiknek fogyniuk kéne.
Én bevallom, az vagyok. Titokban eszem a sok csokit és csipszet a szobámban, amikor senki nem látja, aztán úgy dobom ki a csomagolásokat, hogy senki ne lássa meg. Az édességeket több boltból veszem meg apránként, hogy ne bámuljanak meg a boltban, hogy mennyi édességet veszek.
Szánalmas dolog? Igen, az. Betegség? Nem tudom, talán már az?
Sokat hallunk az anorexiáról, bulimiáról, rendszertelen és rossz étkezési szokásokról, de zugevésről szinte soha. Pedig megmernék rá esküdni, hogy nem csak én vagyok ilyen "szerencsétlen".
Szeretném ha az érintettek írnának ide, talán én is jobban feltudom fogni, ha hallom, hogy nem vagyok egyedül... és talán tenni is könnyebb ellene....
2009. szept. 2. 16:10
11/11 anonim válasza:
túlevés vagy kényszerevés a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!