Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175cm 57kg. Ez a súly sok...

175cm 57kg. Ez a súly sok ehhez a magassághoz?

Figyelt kérdés

Én nem érzem túl soknak, de olvastam már azt, hogy ezt az 57kgt egyesek soknak tartják. Komolyan fogynom kéne?

17/L

2013. jan. 28. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szekszi...
2013. jan. 28. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha te azon agyalsz, hogy sok-e ez a súly, akkor te súlyos testképzavarral, kezdődő anorexiában szenvedsz. Kérd ki pszichiáter tanácsát, mert az anorexia pokla mindig így kezdődik. És nagyon sovány vagy, a bordáid kilógnak, a melled már most eltűnőfélben vannak. Így nézel ki egészséges ember nézőpontjából, csakhogy tisztában legyél.
2013. jan. 28. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Kövér vagy mint egy disznó....xD szerintem fogynod kéne az oldalbordáidról is egy kicsit,meg a kiálló medence csontodról is. Hogy is mersz mérlegre állni? Nem félsz h el romlik? A tökőr sem repedt még el? .....
2013. jan. 28. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Tökéletes alakod van! Akik azt mondják hogy fogyj még, azok csak irigyek, vagy hülyék. :D Tényleg ne hallgass másokra. Ha te jól érzed magadat a testedben akkor minden rendben van. :)
2013. jan. 29. 16:25
 15/15 anonim válasza:
A kép alapján nem nézel ki rosszul (bár ne lenne fekete-fehér) de mondjuk szerintem még szedhetsz is magadra egy kicsit hogy lehessen még pluszba is fogni rajtad még valamit.
2013. febr. 7. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!