Hogyan adjak le 7 kg nyárig?
Jön a nyár és vab rajtam felesleg. Has-comb-mell-kar-toka-csípő-fenék, vagyis mindenhol. 54kg vagyok kb 163cm és 13 éves lány.
Heti három torna órám van, kettő wing tsun kung fu edzésem. Nem érzem ezt elégnek.
Gondoltam, hogy édesség helyett jogobellát eszek, de kívánom a csokit és a mentost. Mentosból rengeteget tudok enni, napi 1-2 CSOMAGOT IS!!! Anyának mondom, hogy nem kérek, de hozza...
Előre köszi.
A 2 Wing Tsun és a tornaóra valóban nem elég semmire, ezt jól látod.
Ugye még ha harcművészetet tanulnál, ott segítséget kaphatnál táplálkozásban. Minek is.
Ne gondold, hogy a joghurt jobb kaja mint a cukorka. Hmm hmm ez nem így van.
Amíg az ember hús és zöldségevő, gyümölcsöket, olajos magvakat bírjuk még, és persze a gombákat, addig minden olyan ami ezekbe nem tartozik bele (a cukor ugyan úgy mint a joghurt) problémát okozhat.
Valaki a problémát súlyfeleslegként éli meg, valakinél már cukorbetegség, rák is társul.. Nem elég a sok vegyszer amivel a testünk találkozik, még a kaja is csapnivaló.
Zöldségeket kéne enned kenyér helyett.
Vizet inni tej helyett :)
Találni normális harcművészeti edzést, ha van a közeledben, és máris egészen jó úton leszel, 13 évesen!
A Wing Tsun egy mellékvágánya a Wing Chunnak, részesítsd az utóbbit előnyben ha találsz oktatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!