Hogy a bánatba foggyak le? :- (
Gyerekkorom óta kövér vagyok, de nem értem mért, nem eszek sokat. Pajzsmirigyemmel sincs gond.
Elegem van, le akarok fogyni :@@
18F
mindent, elég változatosan, leginkább főtt kajákat.
még nem számoltam össze, kicsit bonyolult az..,
Ne vetíts itt, hogy főtt kajákat meg változatosan, nevezd nevén az ételeket, különben senki nem fog tudni neked segíteni, aztán maradnak az ilyen :( meg az ilyen :@ jelek, és lesz belőled még 60 éves szűz is...
Legyél férfi, nézz szembe a problémával.
Kenyeret eszel, tejtermékeket, krumplit, rizst.
Ezek lehetnek főttek vagy nem főttek, sajna nem éppen fogyósak.
Kiírtál egy kérdést, amiben nyilvánvalóan segítséget kérsz. Ahhoz, hogy valaki segíteni tudjon, tudnia kell, mi a probléma, azaz a te esetedben, hogy miért nem megy a fogyás. Szinte megtagadod leírni, hogy mit eszel, lerendezed annyival, hogy főtt kaját meg változatos ételeket, ergo semmit nem írsz, mert ez nem mond semmit. Nekem ebből az jön le, hogy abszolút semmit nem tudsz az emberi test működéséről, az ételekről, arról, hogy mire lenne szüksége a testednek... Miért nem bírod leírni egyenesen, hogy pl. ma, tegnap és tegnapelőtt mit ettél?
Te úgy mész el orvoshoz is, hogy azt mondod neki, hogy "nem vagyok jól", arról már nem számolsz be, hogy hol fáj, mennyire és mióta? Ne b*ssz ki magaddal, legalább itt ne, itt úgysem látnak, nem tudják, hogy ki vagy. Ne vegyél fel sündisznóállást, írd le a nagy büdös helyzetet, hogy mit eszel. Mert abból, hogy bekategorizáltad az ételeket főtt ételre és változatos/nem változatosra, nekem az jön le, hogy nem tudsz semmit ezekről a dolgokról. De ettől még nem vagy reménytelen eset ám (még nem), csak ha már segítséget kérsz, kérd normálisan, és segíts, hogy tudjanak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!