Mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés az időm, de szeretek enni. Edzést néha be tudom szorítani, de nem sokszor jutok el oda, viszont nagyon szeretem az ízeket. Hogyan fogyhatnék?2013. jan. 27. 18:42
1/3 anonim válasza:
Bulémia: dupla íz, nulla kalória
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, de olyan választ szeretnék, ami inkább egészséges a testnek, mintsem hogy még jobban leromboljam.... Tudod, már annyira elkeseredtem, hogy ezzel is próbálkoztam, de meglettek a következményei is.
2013. jan. 30. 15:03
3/3 dieta válasza:
Az ízeket megtarthatod a menyiséget csökkentsd. Próbálj több mozgást beilleszteni a napirendedbe.Nem kel okvetlen szervezet időhöz kötőt sportra gondolni.Ha egy megállóval előbb leszállsz a buszról,kocogva mész bevásárolni, vagy bármi hasonló amit betudsz illeszteni a napirendedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!