Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan gyorsíthatnám az...

Hogyan gyorsíthatnám az anyagcserémet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 160cm vagyok és 52 kg, szóval nem igazán vok túlsúlyos. Mégis sokszor puffadtnal érzem magam. Az anyagcserém elég lassú....gondolom ettől lehet a puffadás. Szeretném valahogyan gyorsítani. Tudtok ajánlani vmit???

Sportolok rendszeresen, hetente 3x futok, súlyzós edzés, és úszni is járok....

Köszi előre is a válaszokat! :)

2008. jún. 3. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
A legeslegjobb amit tehetsz: szűztea kapszula. Asszem 80 db 1500 ft körül van a patikákban. Éveken át szedheted. Nekem ez válotta meg a világot. Csak ne annyit szedj ami a dobozon van írva mert szerintem az már beteges :) napi 1-2 szem tökéletesen elég! sok sikert
2008. jún. 3. 10:03
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem a rostban gazdag téplálkozás jött be, sok gyümi zöldség, és minden gondom megoldódott, most nyáron meg nem is lehet ezzel probléma, nem is olyan drágák már.

2008. jún. 3. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:

napi 8x étkezés,

sok rost,

1 liter folyadék minden 20 kg ra a testsúlyodból

és rendszeres testmozgás

2008. jún. 6. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Nem minden gyümölcsnek magas a rosttartalma. Sőt a gyümölcs így melegben, miközben a gyomorban erjed, hát....

szóval fingat.

Viszont ebből nem következik ,hogy lassú lenne az anyagcseréd. Inkább csak emésztési probléma. Egyél mindíg csak keveset, és kerüld a szénsavas italokat és a tejtermékeket. Tejet egyáltalán ne igyál, az bociknak készült, nem embernek. :-)

2008. jún. 6. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!