Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudok valahonnan szerezni...

Tudok valahonnan szerezni barna tésztát?

Figyelt kérdés

Ma az interspar-ban nézegettem (sajnos csak erre a boltra volt időm) és ott egy termék volt barna tészta, nobi-s méghozzá. Nagyon tetszett a leírás róla, tehát magával a termékkel semmi gondom, csak az ára nekem kissé sok volt. 250 gramm került 804 FT-be. És ez sok!

Minden barna tészta ennyibe kerül? Vagy tudok esetleg máshol is barna tésztát venni, ami nem norbi-s?

2013. jan. 21. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha az összetételét is ismernéd, illetve az összetevők hatását, akkor már lenne gondod vele az árán kívül is.

Teljes őrlésű lisztből készült tésztákat kapsz olcsóbban, csak nem jutsz előrébb velük. Bár a tévé, a divat mást mond, ettől függetlenül a cukor, a fehér liszt és a barna liszt ugyan úgy egy nagy vércukorszint, inzulinszint változást okozó, emberi táplálkozásra csak kényszerhelyzetben alkalmas termékek lesznek.

Mindenféle gabona termék az árától függetlenül rossz minőségű, nagy mennyiségű (és valójában olcsó) keményítővel, általában gluténnal és egyéb emészthetetlen, számunkra egyértelműen káros fehérjékkel.

2013. jan. 21. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
tescoban 200 ft :D
2013. jan. 21. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Tesco durum tészta: 200 ft fél kiló.
2013. jan. 21. 22:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Én éppen ezért szeretnék jobb minőségű, lassan lebomló CH-ból álló tésztát.
2013. jan. 24. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!