Mi a vacsorátok nap mint nap?
Elvileg zöldség + hús lenne az egészséges, de én ezt nem tudom megtenni. Naponta egyszer eszek húst ebédre 120-150 grammos csirkemellet, halat, sovány sertést, pulykát vagy marhát, esetleg csirkecombot vagy szárnyat.
Az, hogy ennél többször egyek naponta azt sajnos sem a pénztárcám sem pedig az étvágyam nem engedi.
Mit ehetnék vacsorára, ami nem hús és nem tejtermék?
Zöldség hús nélkül (azt hiszem előttem is ezt írták).
Persze, tej, túró, tejpor.. nagyon jó, kell az izmoknak.. meg a zsírunknak is. Nem számít, hogy még a nyersvegánoknak is egészen korrekt izomzatuk van, pedig semmi fehérjét nem esznek estére, nekünk okos magyaroknak tej meg túró kell vacsorára. Jó is az, valamiben meg kell halni végülis..
De minek?
A zöldség tökéletes, a napi húsevés pedig igazából bőven elég állati tápanyag. A kínai Taoisták heti 1x esznek húst. És? Semmi problémájuk akarom mondani példaértékű egészségnek örvendnek.
Jó kis zöldség vacsora, én még nagyon hiányolnám a húst de egyébként ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!