Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a vacsorátok nap mint nap?

Mi a vacsorátok nap mint nap?

Figyelt kérdés

Elvileg zöldség + hús lenne az egészséges, de én ezt nem tudom megtenni. Naponta egyszer eszek húst ebédre 120-150 grammos csirkemellet, halat, sovány sertést, pulykát vagy marhát, esetleg csirkecombot vagy szárnyat.

Az, hogy ennél többször egyek naponta azt sajnos sem a pénztárcám sem pedig az étvágyam nem engedi.

Mit ehetnék vacsorára, ami nem hús és nem tejtermék?

2013. jan. 21. 10:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

Zöldség hús nélkül (azt hiszem előttem is ezt írták).

Persze, tej, túró, tejpor.. nagyon jó, kell az izmoknak.. meg a zsírunknak is. Nem számít, hogy még a nyersvegánoknak is egészen korrekt izomzatuk van, pedig semmi fehérjét nem esznek estére, nekünk okos magyaroknak tej meg túró kell vacsorára. Jó is az, valamiben meg kell halni végülis..

De minek?

A zöldség tökéletes, a napi húsevés pedig igazából bőven elég állati tápanyag. A kínai Taoisták heti 1x esznek húst. És? Semmi problémájuk akarom mondani példaértékű egészségnek örvendnek.

Jó kis zöldség vacsora, én még nagyon hiányolnám a húst de egyébként ez a legjobb.

2013. jan. 21. 13:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Táplálkozás Harcművész, te mióta vallod elveid ?
2013. jan. 21. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyetlen elvem az, hogy bármikor (mint például most is) bevallom: nincsenek igazán elveim.
2013. jan. 21. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!