Mi a vacsorátok nap mint nap?
Elvileg zöldség + hús lenne az egészséges, de én ezt nem tudom megtenni. Naponta egyszer eszek húst ebédre 120-150 grammos csirkemellet, halat, sovány sertést, pulykát vagy marhát, esetleg csirkecombot vagy szárnyat.
Az, hogy ennél többször egyek naponta azt sajnos sem a pénztárcám sem pedig az étvágyam nem engedi.
Mit ehetnék vacsorára, ami nem hús és nem tejtermék?
Oké, köszi a választ.
De mint írtam: Mit ehetnék ami nem hús és nem tejtermék?
Marad a párolt zöldség, olajon. Laktat, de nem hízlal. A mirelit franciasaláta alap kezdésnek nem rossz. Lehet mirelit zöldborsó is, vegetával ízesítve, petrezselyemmel.Ahogy leveszed a lapról, ráöntöd egy apróravágott almára.
Nem nehéz, jól alszol, könnyen emészthető. Majd gusztus szerint variálod. A lényeg, hogy legyen párolt valami, és ráönteni valami nyersre. Attól függ, mire vagy épp' hangolva. Lehet kiskockára vágott sárgarépa, uborka, vajretek, jégretek, karalábé..csak hagyma ne.(na jó, esetleg habkönnyű újhagyma)
Később, változatosság gyanánt mexikói keverék, vagy amire gusztusod van. arra figyelj, hogy némelyik ízvilága nem passzol az almához..
Tökéletes emésztés, jó alvás, jó kedv.
Köszönöm.
Azért gondoltam a fehérje porra, részben tejjel felhígítva, mert már nem volt ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!