Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani olyan diétát...

Tudnátok mondani olyan diétát ahol megvan adva az étrend?

Figyelt kérdés

Még karácsony előtt fogyókúráztam (2 hetes diéta) az nagyon bevált. egyáltalán nem éheztem, sőt jól laktam! fogytam is észrevettem, nagyon jól éreztem magam a bőrömben. és amúgy annyit sem ennék 1 nap mint amennyit az ír. nagyon jó volt hogy megvan adva mit kell ennem mert betudtam tartani. csak aztán jöttek az ünnepek szülinap szilveszter..stb. és visszaszedtem. most szeretnék újra fogyókúrázni nem baj ha hosszabb ideig tart. (mellette edzenék) csak tartós legyen és ne éhezzek.

18/L

2013. jan. 20. 22:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha beírod a keresőbe a diéta szót, akkor rögtön kiad 10 találatot és a legtöbbhöz étrend is van. Sőt, ha oldalra tekintesz a kategóriákhoz, ott is találsz párat a fogyókúrák alatt.

De azt javaslom, hogy ne villámdiatékát keress, hanem olyat, amit egy egész életen át tarthatsz.

2013. febr. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!