Mennyit tudok lefogyni?
Figyelt kérdés
[link] olyan alakom van,mint a citromsárga fürdőruhás lánynak.Nagyon rosszul érzem magam így.Minden este 1 óra hossza taposógép,d.e 20 perc zumba + 90 napos diéta segíteni fog?2013. jan. 20. 20:19
1/8 A kérdező kommentje:
Jún. elejére kell lefogynom..
2013. jan. 20. 20:21
2/8 poiu válasza:
A citromsárga tökéletes. Ha Te ilyen vagy, akkor nagy a baj, kérdezd meg a családi dokit.
3/8 A kérdező kommentje:
nagy a baj? :o
2013. jan. 20. 23:32
4/8 anonim válasza:
szerintem is nagy a baj, az a lány jó alakkal rendelkezik! 90 naposat felejtsétek már el!!!!!
5/8 poiu válasza:
Nagy a baj, mert nem látod, milyen szép vagy (ha olyan vagy, minta sárga bikinis).
6/8 A kérdező kommentje:
elég jól megijedtem.:) hát nekem nem szép,nem érzem magam jónak.köszi válaszokat. :3
2013. jan. 21. 18:23
7/8 poiu válasza:
Tégy fölmagadról képet - fejetlenül.
8/8 anonim válasza:
ja egy képet én is megnéznék rólad! én örülnék ha ilyen alakom lenne! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!