Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a lábamat izmosítom,...

Ha a lábamat izmosítom, vékonyabb vagy vastagabb lesz?

Figyelt kérdés

Plötyi a fenekem, arra edzek meg combra egy kicsit, viszont fogyni nem tervezek, de ha csak izmosítom akkor vastagabb lesz? Mert azt nem szeretném, de fogyni pedig emellett nem kéne mert a felsőtestem meg vékony hiába van zsír a fenekemen. De vastagabb lábakat nem szeretnék...mit csináljak szerintetek? Bocsi ha rossz kategória nem tudtam ide tegyem vagy a sportba..

165 cm / 50 kg

2013. jan. 20. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Izmosítod, de nem akarod hogy vastagabb legyen?:D:D:D:D

Fogyni se akarsz:D:D:D:D Mi is tulajdonképpen a kérdés? Fuss neki újra:D

2013. jan. 20. 16:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsi xD

Szóval feszesíteni szeretnék, de úgy hogy a vastagsága ne változzon. És nem tudom, erre jó módszer-e ha csak edzek.

2013. jan. 20. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Na így már világos, igen jó módszer, de idő kell hozzá, ilyenkor az izom/zsír aránya változik, vagyis ami a hasadon van zsír abból is fog lemenni. Ez hellyel közel azonos mint a testépítésben a tömegnövelés (amikor izmot építesz minimális zsír alatt) és a szálkásítás (amikor viszonylag sok zsírt vesztesz és kevés izmot) rendszerrel, csak így valamivel lassabb, de az akkor működik hogyha az étrended olyan amitől se nem hízol se nem fogysz. Legalábbis az emebrek nagyobbik részénél így működik, de lehetnek egyéni eltérések.
2013. jan. 20. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :D Csak attól féltem, hogy a meglévő zsírréteg marad, és még mellé lesz izom is, és akkor vastagodnék. De ha csak az arány változik az tökéletes :)
2013. jan. 20. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát fennállhat az is hogy marad a zsír és megy mellé izom ez tipikusan a tömegnövelésre jellemző amikor nincs fogyás, de jön az izom, azt hozzáteszem ez a dolog férfiaknál is lassú dolog, nőknél hormonális okok miatt még lassúbb és kisebb mértékű ezért észre fogod venni ha így alakul.
2013. jan. 20. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ha így lesz akkor majd leállok az edzéssel :/
2013. jan. 20. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ésszerű diétára csökkented akkor viszont nagy részben zsír megy le, így nem kell leállnod az edzéssel.
2013. jan. 20. 18:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, de ha bejelenteném itthon hogy diétázok...anya kivágna az ablakon..
2013. jan. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!