Mennyire baj, ha csak reggel tudok edzeni?
Figyelt kérdés
sajnos nem tudom másként megoldani (2 munkahely és tanulás mellett, így jön ki az időbeosztásom), viszont reggel nem tudok rendesen reggelizni, várni 1-2 órát és utána elindulni edzeni. vagyis a kérdésem az lenne, hogy az éhgyomorra történő heti 2-3 edzéssel (utána rögtön töltök fehérjét és szénhidrátot is, és egész nap normálisan eszem) mennyire ártok az egészségemnek? a célom nem a tömegnövelés, és csak 2-3 kilótól szeretnék megszabadulni, inkább az erőnlét lenne az edzések célja. N/30 170/642013. jan. 19. 17:14
1/2 anonim válasza:
Tökéletes, a reggeli edzés sokkal ideálisabb mint az esti. Éhgyomorra a leghatékonyabb.
2/2 anonim válasza:
szerintem mindegy mikor mozogsz sőt reggel frissebnek érezheted magad edzés utn és a nap folyamán kevesebbet fogsz majd enni .én edzés elött azért ennék valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!