Mennyi a normális combbőség egy 14-15 éves lánynak? Ezt a Normális combbőséget ezt úgy értem hogy szép csinos vékony comb.
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 18:41
11/18 A kérdező kommentje:
Te meg aranyos vagy:)) És köszönöm :))
2013. jan. 21. 13:00
12/18 poiu válasza:
Nincs normális combbőség, ez részben alkati és főleg izom kérdése. Te nem egyszerűen sovány vagy, hanem vézna. Többet kéne enned és sportolnod.
13/18 anonim válasza:
szerintem is nem kéne tovább fogynod, hanem sportolni és egészségesen táplálkozni.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát :))
2013. jan. 22. 16:59
15/18 anonim válasza:
megnéztem a képeid és szakértö szemmel mondom hogy nincs jo alakod.lehetsz akár 30 kilo is de csont és zsir leszel ha meg továbbfogysz meghalsz. IZMOSODJ! izom nélkül összeaszodott vagy. egyel hust salatat hust salatat gyümölcsöt.és mozogj sok viz.
és szép leszel. ;)
17/18 anonim válasza:
az nem lenne baj, ha alapból ilyen vékony vagy, ez lehet alkati dolog.. viszont ilyen korban egyáltalán nem egészséges fogyókúrázni, koplalni, ezt lehet hogy most nem érted meg, de felnőtt korodban komoly következményei lehetnek!
18/18 anonim válasza:
AZONNAL FORDULJ ORVOSHOZ, MERT VALÓSZÍNÜLEG ANOREXIÁS VAGY. AZ ÉLETED FOROG KOCKÁN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!