szerintem igen, mivel gondolom, sajnos nem izom...én 2x idősebb vagyok, 165 cm, 57 kg, és soknal érzem.
2009. aug. 29. 21:13
3/13 A kérdező kommentje:
Pedig nem eszek sokat.Mit csináljak hogy jobb legyen az anyagcserém??
2009. aug. 29. 21:18
4/13 anonim válasza:
A fiam is 14 éves, 160 cm, és 46 kg. Szerintem ha keresel valami sportot, amit szívesen csinálsz, és mivel még fejlődésben vagy, sokat tudsz változtatni rajta. Pl. ő úszik.
2009. aug. 29. 21:33
5/13 anonim válasza:
Mozogj kicsit többet, de nem olyan vészes amúgy.
2009. aug. 29. 21:36
6/13 anonim válasza:
Nem tudom fiú vagy-e vagy lány.
Én lány és azt gondolom, hogy, ha akkor amikor először eszembe jutott ez a kérdés, hogy akkor most sok vagy túl sok, próbáltam volna tartani a súlyomat+sport, és nem fogyókúráztam volna össze-vissza, ami után mindig újra híztam, akkor nem lett volna illetve lenne ennyi gondom a súlyommal.
Én azt javasolnám, hogy ne akarj fogyni, inkább figyelj oda, hogy mit eszel és sportolj.
2009. aug. 29. 21:40
7/13 anonim válasza:
Mozogj kicsit többet (napi fél óra már jó lenne),plusz lehetőleg kevés szénhidrátot egyél, az energiát inkább nyerd fehérjékből. Köretnek egyél inkább zöldséget és/vagy barna rizst és a csokit cseréld fel gyümölcsre, szárított gyümölcsre.
Az emésztést a következők segítik: mozgás, rostban gazdag táplálkozás és sok víz (legalább 2l/nap)
amúgy nem vagy még elkésve. Sőt! Ha most fiatalon rászoksz a megfelelő életmódra, akkor később sem lesz ezzel gondod. :)
2009. aug. 29. 21:43
8/13 anonim válasza:
A BMI-d még a normál tartományban van, de nem ártana mozogni egy keveset.
2009. aug. 29. 21:46
9/13 anonim válasza:
Attól függ,hogy lány vagy-e vagy fiú,illetve mennyire nehezek a csontjaid!!Fiúként szerintem nem vészes,akár még megfelelő is lehet ez a súly,lányként törékenyebbek vagyunk (általában),úgy egy picit soknak tartom,de mozgással alakítható!Én 162 cm vagyok,33 éves leszek holnap és 53 kg!!Ehhez viszonyítva igen,kicsit sok.. :(
2009. aug. 29. 22:03
10/13 anonim válasza:
Boldog szülinapot utolsó!
Igen, kicsit sok. Ha lény vagy 5-10kg-t fogyj le valahogy. Mozogj, és egyél egészséges ételeket. Én is 2szer annyi idős vagyok mint te, 168cm, és 55kg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!