Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én vagyok buta, vagy tényleg...

Én vagyok buta, vagy tényleg egy baromság a 4-6 óra után nem evés?

Figyelt kérdés
Az osztályomban egyre több lány kezdett el fogyózni. Akikkel eddig volt szó róla,mindegyik azt mondta hogy heti minimum háromszor edz,és 4után semmit se eszik már. A sport az odáig nekem is stimmel,hiszen anélkül nem érdemes nekiállni. De mi ez a 4után baromság? Én legalábbis ùgy tudtam,hogy a napi szükséglet 80%át kell bevinni,főleg fehérje és rostdùs ételekkel,egész napra elosztva,és lefekvés előtt 2 órával befejezni az evést.Ők meg itt eszik a péksüteményt,csokit,stb.. Lehet,hogy így is le tudnak fogyni? Vagy mi lesz ennek a következménye?
2013. jan. 16. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azokban nincs sok keményítő. A csicsóka szénhidrátja ugyan nem nagyon kevés, de inulin, ez egy emészthetetlen ch.

A paradicsomra állhat a kérdés, hogy nem-e túl sok benne a lektin, ez fajtától függ.

Az amerikás dolog elég pongyola megfogalmazás, ezt csak én használom így :)

2013. jan. 16. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!